Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αγροτικά χρηματοδοτικά προϊόντα από την Συνεταιριστική τράπεζα Θεσσαλίας

Η Συνεταιριστική τράπεζα Θεσσαλίας παραδοσιακά προσανατολισμένη στην ουσιαστική και άμεση στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει  από την έμπρακτη στήριξη της αγροτικής οικονομίας.

Αναγνωρίζοντας την αυξημένη σημαντικότητα για το γεωγραφικό διαμέρισμα της Θεσσαλίας, προωθεί συγκεκριμένα χρηματοδοτικά εργαλεία προσαρμοσμένα στα εξατομικευμένα χαρακτηριστικά των αγροτών σε συνδυασμό με την τρέχουσα Πολιτική Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 -2020 (δράσεις 4.1.1 και 4.1.3 ).
 
Οι παραπάνω δράσεις ενισχύουν επενδύσεις που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα, τον εκσυγχρονισμό και την αναδιάρθρωση των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, καθώς και στην χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
 
Η Συνεταιριστική τράπεζα Θεσσαλίας στο πλαίσιο των ανωτέρω δράσεων δύναται  να προβεί:  
 

  • σε χρηματοδότηση της ιδιωτικής συμμετοχής

 

  • σε έκδοση εγγυητικής επιστολής για την προκαταβολική λήψη έως και 50% της δημόσιας δαπάνης  ή και

        

  • σε προεξόφλησης της δημόσια δαπάνης 

 
με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους και  τιμολόγηση.
 
Σημειώνεται η συνεργασία με αξιόλογες τοπικές εταιρείες  χρηματοοικονομικών συμβούλων και επιχειρήσεις εμπορίας αγροτικών μηχανημάτων.
 
Επιπρόσθετα, για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών του αγροτικού τομέα παρέχονται :
 

  • Λογαριασμός ταμιευτηρίου αγροτών για την διεκπεραίωση των καθημερινών συναλλαγών και της καταβολής των αγροτικών ενισχύσεων,

 

  • Χρηματοδοτικά προϊόντα για την αγορά αγροτικού μηχανολογικού εξοπλισμού, γεωργικής γης, εκσυγχρονισμού εγκαταστάσεων, ζωϊκού κεφαλαίου και διαφόρων αναγκών του αγροτικού κλάδου.

 

  • Ασφαλιστικά προϊόντα σε συνεργασία με την Συνεταιριστική Ασφαλιστική, όπως ασφάλιση αγροτικών κτιρίων, θερμοκηπίου, φυτικής παραγωγής, μηχανημάτων, μεταφορών, αγροτικών οχημάτων και γενικής αστικής ευθύνης.

 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προσφερόμενα αγροτικά χρηματοδοτικά προϊόντα, τους όρους και τις προϋποθέσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στα κατά τόπους καταστήματα της Συνεταιριστικής τράπεζας Θεσσαλίας.          
 
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή