Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αναλαμβάνουν καθήκοντα οι 519 Διευθυντές Σχολείων της Θεσσαλίας

Μήνυμα σε νέους και απερχόμενους Διευθυντές από την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ελένη Αναστασοπούλου

Με την κύρωση των οριστικών πινάκων των Διευθυντών από την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ελένη Αναστασοπούλου, ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των νέων Διευθυντών Σχολείων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Σήμερα, οι 519 Διευθυντές της Α/Βάθμιας και Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης, θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους.

Η κ. Αναστασοπούλου χαιρετίζει του νέους Διευθυντές με μήνυμα της στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

«Θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους που επελέγησαν Διευθυντές με από καρδιάς ευχές για καλή δύναμη στο υπεύθυνο και υψηλών απαιτήσεων έργο που αναλαμβάνουν.

Ως διοικητικά και παιδαγωγικά στελέχη, ως πρώτοι μεταξύ ίσων, πρέπει να προάγουν το εκπαιδευτικό έργο, να ενεργοποιούν, να εμπλέκουν και να εμπνέουν, να στηρίζουν και να ενισχύουν τους εκπαιδευτικούς σε όλα τα στάδια της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Να ανακαλύψουν ή να δημιουργήσουν κοινούς στόχους και  όραμα με όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, μαθητές, γονείς και δασκάλους. Το Υπουργείο Παιδείας και η κοινωνία προσδοκά από τα νέα διοικητικά και παιδαγωγικά στελέχη να συμβάλλουν στην ποιοτική αναβάθμιση του δημόσιου σχολείου και να δημιουργήσουν συνθήκες διαμόρφωσης αυριανών πολιτών με δημοκρατικές αρχές, κριτική ικανότητα και υπευθυνότητα.»

Η Περιφερειακή Διευθύντρια και οι συνεργάτες της, ευχαριστούν τους απερχόμενους Διευθυντές για το έργο που προσέφεραν και καλωσορίζουν τους νεοεκλεγμένους. Για να βοηθηθούν στο δύσκολο και απαιτητικό έργο τους, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, προτίθεται να πραγματοποιήσει σεμινάριο, με την έναρξη του σχολικού έτους, αξιοποιώντας την πολύτιμη εμπειρία των παλαιότερων, την διάθεση και τις ιδέες των νέων καθώς και εξειδικευμένα στελέχη της εκπαίδευσης.

Επίσης η κ. Αναστασοπούλου ευχαριστεί όλα τα Μέλη των διευρυμένων Υπηρεσιακών Συμβουλίων επιλογής Διευθυντών «για το δύσκολο και υπεύθυνο έργο που επωμίστηκαν».
 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή