Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αστυνομική επιχείρηση με 18 συλλήψεις

Κατά την διάρκεια της χθεσινής αστυνομικής επιχείρησης στην εδαφική επικράτεια της Θεσσαλίας, ελέγχθηκαν 1.501 άτομα, 1.303 οχήματα, 14 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, υπήρξαν 32 προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων οι 18 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.
Συνελήφθησαν, 10 Έλληνες για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, Σέρβος για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος, Έλληνας για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, 5 άτομα (3 Έλληνες και 2 Αλβανοί) για ηχορύπανση κατά την λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.  
Βεβαιώθηκαν 499 παραβάσεις και συγκεκριμένα, 493 του Κ.Ο.Κ. και συγκεκριμενα 2  για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 1 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 9 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 14 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 8 για ΚΤΕΟ, 136 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 3 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 6 για φθαρμένα ελαστικά, 8 για μέθη και 306 λοιπές παραβάσεις), 1 για παράνομο υπαίθριο εμπόριο και 5 υγειονομικής διάταξης
Κατασχέθηκαν είδη παράνομου υπαίθριου εμπορίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή