Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

40 Χρόνια ΣΟΧΤ: Κοπή Πίτας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου

Ανάληψη της 78ης Πανελλήνιας Ορειβατικής Συνάντηση

Την παραδοσιακή Βασιλόπιτα έκοψαν την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2018 τα μέλη του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας Ν. Τρικάλων στο Χ.Κ. Περτουλίου. Παρουσία δεκάδων νεαρών αθλητών από τα τμήματα υποδοχής Χιονοδρομίας και Αναρρίχησης αλλά και πολλών φίλων του συλλόγου πραγματοποιήθηκε μια όμορφη εκδήλωση που είχε ιδιαίτερο συμβολισμό καθώς φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χάρης Καλλίαρας αναφέρθηκε στην πολύπλευρη δράση που έχει αναπτύξει ο ΣΟΧΤ όλα αυτά τα χρόνια ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι υποδομές που συνέβαλαν καθοριστικά στην ανάπτυξη του ορεινού αθλητισμού και τουρισμού στην περιοχή μας, όπως το Χιονοδρομικό Κέντρο, φτιάχτηκαν μετά από πρωτοβουλία και επίμονη εθελοντική δράση των ιδρυτικών μελών του συλλόγου.

Ο ΣΟΧΤ παραμένει όλα αυτά τα χρόνια ένα από τα πιο μαζικά και δραστήρια αθλητικά σωματεία του νομού Τρικάλων με σαφή προσανατολισμό στη διάδοση των ορεινών αθλημάτων στη νέα γενιά αλλά και την ανάδειξη νέων αθλητών που θα πρωταγωνιστούν σε εθνικό επίπεδο.

Κλείνοντας ευχαρίστησε το Δήμο Πύλης και τη διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου για την διαχρονικά άψογη συνεργασία στα πλαίσια λειτουργίας την αθλητικής ακαδημίας χιονοδρομίας στο Χ.Κ. Περτουλίου αλλά και το Δήμο Τρικάλων για την φιλοξενία τον υποδομών αναρρίχησης του Συλλόγου. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλε η βουλευτής Τρικάλων κα. Παναγιώτα Δριτσέλη.

Τα πλούσια δώρα για τα τρία φλουριά της πίτας προσέφεραν τα καταστήματα NoulasMoto.gr(ποδήλατο), κατάστημα Woodland (δωροεπιταγή), κατάστημα «Διαδρομές» (δωροεπιταγή), ενώ την εκδήλωση υποστήριξαν οι φούρνοι «Διαλεχτό» και η «Υδρόγειος Ασφαλιστική» Χρυσός Χορηγός του Συλλόγου.

Η νέα χρονιά βρίσκει τον ΣΟΧΤ σε ιδιαίτερα ανοδική πορεία ειδικά όσων αφορά τα τμήματα υποδομής. Τη χειμερινή σεζόν συνεχίζονται οι πλούσιες δράσεις χιονοδρομίας και ορειβασίας σε βουνά της περιοχής και όχι μόνο.

Παράλληλα σημαντική επιτυχία για τον ΣΟΧΤ αλλά και την ορειβασία στην περιοχή είναι η ανάληψη της Πανελλήνιας Ορειβατικής Συνάντησης. Η συνάντηση, που αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από χίλιους ορειβάτες- επισκέπτες στην περιοχή θα πραγματοποιηθεί στις 21-22 Ιουλίου στον Κόζιακα.

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή