Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θετικό τεστ του Α.Ο. Τρίκαλα και άνετη νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας

Στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, διεξήχθη χθες το βράδυ, ο φιλικός αγώνας μεταξύ του Α.Ο. Τρίκαλα και της Αναγέννησης Καρδίτσας, παρουσία μερικών εκατοντάδων φιλάθλων.

Στον πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας ο πρώην τεχνικός των Τρικάλων Γιώργος Βαζάκας.

Από το ξεκίνημα του αγώνα η ομάδα των Τρικάλων, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο αναζητώντας το γκολ, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που «ταμπουρώθηκαν» στην άμυνα, κάνοντας …θεατή του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο τον τερματοφύλακα των Τρικάλων.

Στο 15΄ υπήρξε αναγκαστική αλλαγή για την Καρδίτσα με τον Θεοδωράκη να παίρνει την θέση του Κισκαμπάνη.

Στο 21΄ ο Μίλιεβιτς με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Ζγκούρι ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ και ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης απέκρουσε,

Στο 42΄ μπαλιά του Γροντή, ο Πάνος σούταρε με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να αποκρούει, η μπάλα να πηγαίνει εκ νέου στον Πάνο ο οποίος σούταρε αλλά πάλι ο γκολκίπερ απέκρουσε.

Στο 45΄ ο Γκόλιας μέσα από την περιοχή σούταρε άουτ και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου κεφαλιά του Βέρτζου εξουδετέρωσε και πάλι ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων.

Στο 55΄ οι φιλοξενούμενοι ζητούν πέναλτι αλλά παίρνουν κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Στο 63΄ ο Γκόλιας, ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ και η μπάλα βρέθηκε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 65΄ οι φιλοξενούμενοι απειλούν με σουτ που εξουδετέρωσε ο Αποστολίδης

Στο 73΄ ήταν η σειρά του Ντιατά να τον σταματήσει ο αντίπαλος τερματοφύλακας όταν επιχείρησε να σκοράρει με κεφαλιά , στο 78΄ο Τσίπρας από πλεονεκτική θέση, σημάδευσε τα …περιστέρια αλλά 2 λεπτά αργότερα, βρήκε στόχο αξιοποιώντας σέντρα του Πάνου και πλάσαρε σε κενή εστία για το 2-0.

Στο 88΄ το σουτ του Μυρσινιά, εξουδετερώνει ο κορυφαίος της αναμέτρησης Γκέκας τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων που 1 λεπτό αργότερα απέκρουσε την μπάλα σε κεφαλιά του Σιαλμά.

Α.Ο Τρίκαλα: Αθανασόπουλος (46΄Αποστολίδης), Βέρτζος, Κοτσώνης (64΄Τεγούσης), Πάνος (82΄Μανώλης), Γκόλιας (82΄Μυρσινιάς), Τόμιτς (46΄Ανδρεόπουλος), Τζόκιτς (46΄Τσίπρας), Τσιάρας (64΄Σιαλμάς), Γροντής (46΄Γιαννίτσης) , Μίλιεβιτς (67΄Ντιατά) , Ζγκούρι (67΄Αναστασόπουλος)

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή