Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​AEK-Πανιώνιος 4 – 0

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα στο δεύτερο ημίχρονο τον Πανιώνιο με 4-0.

Τα τέρματα  σημείωσαν ο Έκι Πόνσε με προβολή στο 45', ο Τάσος Μπακασέτας με ωραίο αριστερό σουτ στο 58' και δύο ο -προερχόμενος από τον πάγκο- Βίκτωρ Κλωναρίδης, με εντυπωσιακή προσποίηση και έξοχο σουτ στο 84' και κοντινή προσπάθεια μετά από ενέργεια του Μάρκο Λιβάια στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα. Μπακασέτας και Κλωναρίδης είχαν και σουτ στο αντίπαλο δοκάρι, στο 74' και στο 87' αντιστοίχως.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ, αγωνιζόμενος ως αλλαγή για 25 λεπτά. Η ΑΕΚ στρέφει πλέον την προσοχή της στην σπουδαία αναμέτρηση με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Λόπες, Άλεφ, Σιμόες (77’ Τσόσιτς), Πόνσε (67’ Γιαννιώτας), Λιβάγια, Μάνταλος (81’ Κλωναρίδης), Μπακασέτας.

Πανιώνιος (Ζοσέ Ανιγκό): Μανοϊλοβιτς, Κούρντι, Ντομίνγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κεϊτά (46’ Πιρίζ), Κόρμπος, Μασούρας, Οικονομίδης (53’ Ντουρμισάι), Σπιριντόνοβιτς, Καμαρά (67’ Τσιλούλης).

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή