Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Απόδραση» με νίκη για τον Α.Ο. Τρίκαλα

Παρουσία περίπου 30 «Σακαφλιάδων» ο Α.Ο. Τρίκαλα κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» μέσα στην έδρα του «Καραϊσκάκη» και να βελτιώσει την θέρη του στην βαθμολογία του πρωταθλήματος της Football League.
H ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα δέχθηκε πίεση στο πρώτο 10λεπτο του αγώνα με τους γηπεδούχους να απειλούν 2 φορές και η αντίδραση ήρθε στο 13΄ όταν ο Τόμιτς είδε την μπάλα μετά το σουτ που επιχείρησε να περνά δίπλα από το δοκάρι.
Στο 30΄η μπάλα βρίσκει χέρι αμυντικού των γηπεδούχων μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής αρνείται το πέναλτι στην ομάδα των Τρικάλων  και στο επόμενο λεπτό η μπάλα φεύγει λίγο άουτ σε κεφαλιά του Καπού με το σκηνικό να επαναλαμβάνεται μετά από 3 λεπτά. 
Στο 52΄οι γηπεδούχοι έχουν δοκάρι σε τετ-α-τετ και στο 80΄ ο ΑΟΤ σε διπλή ευκαιρία δεν σκοράρει με αμυντικό να διώχνει πάνω στην γραμμή και στην συνέχεια ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων πραγματοποιεί την επέμβαση της …ζωής του σε «βολίδα» του Κοτσώνη…
Και ενώ η …αφλογιστία του Α.Ο. Τρίκαλα φαινόταν πως θα του στερήσει 2 βαθμούς, στο 84΄ο Καπό με κίνηση …πίβοτ «αδειάζει» τον αμυντικό και «σκοτώνει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-1.
ΑΟ Τρίκαλα (Σωτ. Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Ανδρεόπουλος, Ντίνας (66′ Χιντζίδης), Γροντής (59′ Τσιάρας), Καπός, Τόμιτς (85′ Γιαννίτσης), Ζγκούρι.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή