Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ήττα για τις Γυναίκες του «Ασκληπιού» Τρικάλων

Δεν τα κατάφεραν οι γυναίκες του «Ασκληπιού» απέναντι στην ομάδα του Ε.Ο Σταυρούπολης στο μεταξύ τους παιχνίδι, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και γνώρισαν την ήττα με σκορ 2-3.

Στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που κρίθηκε στα 5 σετ, η ομάδα του «Ασκληπιού» δεν κατάφερε να πάρει την νίκη αυτή τη φορά. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη γηπεδούχο ομάδα, η οποία με ένα εκρηκτικό ξεκίνημα προηγήθηκε με 8-0, 10-4, 18-10. Κάπου εκεί, ήρθε μια χαλάρωση που επέτρεψε στη φιλοξενούμενη ομάδα να μαζέψει τη διαφορά 22-16, 23-18, όμως η γηπεδούχος κατάφερε να πάρει τελικά το σετ με σκορ 25-23 χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα.

Στο 2ο  σετ είχαμε μία τελείως διαφορετική εικόνα, με την ομάδα της Σταυρούπολης να μπαίνει πιο δυνατά στο παιχνίδι και τις δυο ομάδες να κοντράρονται στο σκορ πόντο -πόντο μέχρι το 8-9 όπου οι φιλοξενούμενες πάτησαν «γκάζι» και άνοιξαν τη διαφορά 11-13, 11-16, 16-20 κερδίζοντας τελικά το σετ με 19-25.

Το 3ο σετ ήταν παράσταση για ένα ρόλο, με την ομάδα της Σταυρούπολης να μην αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στη γηπεδούχο. Πήρε από την αρχή ξεκάθαρο προβάδισμα (3-6, 6-10, 11-17) κερδίζοντας τελικά πολύ εύκολα το σετ με σκορ 14-25.

Κάπου εκεί ήρθε η αντίδραση από τον «Ασκληπιό», που ξεκίνησε πολύ δυνατά το τέταρτο σετ δείχνοντας διάθεση να κυνηγήσει το παιχνίδι και παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-3 και 3-5, πήρε τα ηνία του σετ προηγούμενος με 11-7, 18-9 παίρνοντας τελικά το σετ με σκορ 25-18.

Όλα έδειχναν ότι θα πηγαίναμε σε ακόμη ένα αμφίρροπο 5ο σετ. Όμως η ομάδα της Σταυρούπολης με μεγαλύτερα ψυχικά αποθέματα πήρε κεφάλι από την αρχή και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον «Ασκληπιό», κερδίζοντας με χαρακτηριστική άνεση και σκορ 3-15.

ΑΣ Ασκληπιός (Βασίλεβα): Βουλγαράκη, Κοτσίρα (λ), Λάιου ,Μπόζιου, Χατζηχριστοδούλου, Παπαθεοδώρου, Γεωργίου, Σκέμπη, Αναστασίου, Κόκκαλη, Ταρατόρα, Βράκα (λ), Κολίτσα.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή