Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

΄Ε(Χ)ασε βαθμούς ο Α.Ο. Τρίκαλα στις Σέρρες

Δεν κατάφερε ο Α.Ο Τρίκαλα να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από τις Σέρρες. 
Στις Σέρρες για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Πανσερραϊκό, βρέθηκε ο Α.Ο. Τρίκαλα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Football League.
H ομάδα των Τρικάλων «άγγιξε» το γκολ στο 10΄ όταν ο αντίπαλος τερματοφύλακας, απέκρουσε την μπάλα σε μακρινό  σουτ του Τόμιτς και στο 28΄χάθηκε σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Γιαννιτσάνης από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 40΄ίδιο σκηνικό με τον Γιαννιτσάνη να στέλνει την μπάλα άουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή για να έρθει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όπου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αξιοποιήσουν το λάθος του Αποστολίδη που του έφυγε η μπάλα από τα χέρια για να πάνε στα αποδυτήρια, προηγούμενοι στο σκορ.
Στο 47΄ο Αποστολίδης «ρέφαρε» το λάθος του καθώς βγάζει τετ-α-τετ και στο 63΄ο Γροντής κερδίζει πέναλτι που εκτελεί εύστοχα ο Τόμιτς για το 1-1.
Στο 78΄ ξανά ο Αποστολίδης βγάζει τετ-α-τετ και στο 88΄ο Γιαννιτσάνης ανατρέπεται στην περιοχή με τον διαιτητή να αρνείται το πέναλτι…
Στις καθυστερήσεις , Μιλοσάβλιεφ έφυγε στην πλάτης της άμυνας του Πανσερραϊκού, σουτάρει αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας εξουδετερώνει το σουτ.
Μετά τα αποτελέσματα ο Α.Ο. Τρίκαλα έχει 22 βαθμούς βρισκόμενος στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
 
ΑΟ Τρίκαλα: Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης, Βέρτζος, Κοτσώνης, Ανδρεόπουλος (46΄Ζγκούρη), Τζόκιτς (80΄Μάκος), Τόμιτς, Μιλοσάβλιεφ, Γιαννιτσάνης, Ντακόλ (60΄Γροντής).
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή