Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αμετάβλητες οι τιμές για 5η χρονιά στα διαρκείας των «Τρίκαλα B.C. Aries»

Η ΚΑΕ Τρίκαλα ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 που θα βρει την ομάδα των Τρικάλων για 5η συνεχόμενη σεζόν στην μεγάλη κατηγορία. 
Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, πέρα της στήριξης της ομάδας, ο κάτοχος κερδίζει ανταποδοτικές παροχές.
Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή οι κάτοχοι των περσινών διαρκείας έχουν δικαίωμα ανανέωσης της ίδιας θέσης που κατείχαν την περσινή σεζόν ενώ οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατοχυρώσουν κάποια από τις διαθέσιμες θέσεις. 
Από το ερχόμενο Σάββατο και μετά θα δοθούν στο κοινό όλες οι διαθέσιμες θέσεις συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δεν θα ανανεωθούν από περσινούς κατόχους.
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται από τα γραφεία της ΚΑΕ «Τρίκαλα BC Aries» (Αθανασίου Διάκου 6, Τρίκαλα, 2431101855) και  ώρες από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή (Υπεύθυνη Νάντια Καραγεώργου) και από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της Viva (www.viva.gr).
Τα διαρκείας ισχύουν και για τα εντός έδρας παιχνίδια του κυπέλλου. Φέτος θα ισχύσουν και εταιρικά πακέτα (10 εισιτήρια και άνω) σε εξαιρετικά προσιτές τιμές για τους εργαζόμενους και πελάτες επιχειρήσεων.
Οι κατηγορίες και οι τιμές
 
Vip Card    
Τιμή: 350 ευρώ (Αφορά τις θέσεις των επισήμων στο κέντρο του γηπέδου -Θύρα 1)
Προνόμια: Θέση πάρκινγκ, συμμετοχή σε επίσημες εκδηλώσεις της ομάδας αλλά και σε εκδηλώσεις χορηγών και συνεργατών, αποκλειστικές παροχές και προνόμια από συνεργαζόμενες εταιρείες με την ΚΑΕ που θα ανακοινωθούν με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και έκπτωση 10% στα επίσημα προϊόντα της ομάδας
Gold Card
Τιμή: 160 ευρώ (Αφορά τις θέσεις κάτω από τα δημοσιογραφικά θεωρεία -Θύρα 4)
Προνόμια: Συμμετοχή σε επίσημες εκδηλώσεις της ομάδας αλλά και σε εκδηλώσεις χορηγών και συνεργατών, αποκλειστικές παροχές και προνόμια από συνεργαζόμενες εταιρείες με την ΚΑΕ που θα ανακοινωθούν με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και έκπτωση 10% στα επίσημα προϊόντα της ομάδας.
Silver Card
Τιμή: 130 ευρώ (Αφορά τις θέσεις δεξιά και αριστερά από τους επισήμους -Θύρες 2 και
Προνόμια: Αποκλειστικές παροχές και προνόμια από συνεργαζόμενες εταιρείες με την ΚΑΕ που θα ανακοινωθούν με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και έκπτωση 10% στα επίσημα προϊόντα της ομάδας
Family Card
Τιμές: Για έναν γονέα και ένα παιδί 110 ευρώ, για τον δεύτερο γονέα και για κάθε επιπλέον παιδί 20 ευρώ έκαστος (Αφορά τις θέσεις στην χαμηλή κερκίδα πίσω από την μπασκέτα -Θύρα 3)
Προνόμια: Αποκλειστικές παροχές και προνόμια από συνεργαζόμενες εταιρείες με την ΚΑΕ που θα ανακοινωθούν με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και έκπτωση 10% στα επίσημα προϊόντα της ομάδας
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή