Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Ναυάγιο» τα «Τρίκαλα B.C.» και στο Λαύριο

Την ομάδα του Λαυρίου, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τα «Τρίκαλα Β.C.» στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Basket League με την ομάδα των Τρικάλων να αναζητά την νίκη που θα δώσει …ψυχολογία για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα των Τρικάλων, ξεκίνησε τον αγώνα με 5άδα τους Τζόουνς, Λούντζη, Σλαφτσάκη, Τάταρη και Φιλντς με τους γηπεδούχους να μπαίνουν καλύτερα στον αγώνα και στο 2λεπτο βρέθηκαν να προηγούνται με 6-2 και στα μισά της 1ης περιόδου 13-8 με τις 2 ομάδες να παίζουν πολύ επιθετικά και οι γηπεδούχοι να το εκμεταλλεύονται και να «κλείνουν» την περίοδο με το πολύ υψηλό σκορ 31-22 με τους γηπεδούχους να έχουν 10 περισσότερες επιθέσεις  από κυριαρχία στα επιθετικά ριμπάουντ και με 11/23 σουτ εντός παιδιάς, με την ομάδα των Τρικάλων με 7/13 σουτ πήραν την διαφορά των 9 πόντων.

Στην 2η περίοδο με επιμέρους σκορ 9-4 οι γηπεδούχοι έστειλαν το σκορ στο 40-26, δείχνοντας κυρίαρχοι στο παρκέ και στα μισά της περιόδου το σκορ έγινε 45-33 για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο με 58-44.

Στην 3η περίοδο και με το +14 οι γηπεδούχοι έκαναν «πάρτι» και εκτόξευσαν την διαφορά κλείνοντας την περίοδο στο 91-69…

Τυπική η 4η περίοδος με το τελικό 117-87 να προβληματίζει για την αγωνιστική ικανότητα των «Τρίκαλα B.C.» κατά πόσο μπορούν να ανταποκριθούν και φέτος στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή