Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Πως είδαν τα ματς του ΑΟΤ στα Γιάννενα Μπαταγιάννης – Ντόστανιτς – Τσιάρας

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Α Ο Τρίκαλα Δημήτρης Μπαταγιάννης δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από τα δυο φιλικά που έδωσε ο ΑΟΤ στα Γιάννενα με ΠΑΣ και Παναχαϊκή.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ τόνισε συν τις άλλοις πως «μεταγραφή θα γίνει μόνο αν το κρίνει ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής” σημείωσε πως η ομάδα είναι ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας και πως «είναι μια νέα ομάδα που χτίζεται από την αρχή”. Ξεκαθάρισε πως το γενικό πρόσταγμα το έχει ο κ. Ντόστανιτς και ζήτησε την συμπαράσταση του κόσμου τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι σιγά σιγά ο κόσμος θα του αρέσει αυτό που γίνεται και τον θέλουμε στο πλευρό μας για να κάνουμε το κάτι παραπάνω”.
 
Ο προπονητής του Α Ο Τρίκαλα δήλωσε Ράτκο Ντόστανιτς έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους :

Ήταν δύο δυνατά παιχνίδια και το πρώτο και το πιο βασικό ήθελα να δω σε πιο επίπεδο βρισκόμαστε. Από το πρώτο παιχνίδι δεν έμεινα ευχαριστημένος σε κάποια πράγματα που περίμενα να δω αλλά τα παιδιά προσπάθησαν. Είχαν επιθυμία, είχαν θέληση για να δείξουνε ότι αξίζουν που είναι στην ομάδα. Στο 2ο 45ο λεπτο οι παίκτες ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, τα δώσανε όλα, ήμασταν πάρα πολύ καλά στο τακτικό κομμάτι και έμεινα ικανοποιημένος. Είμαστε μακριά από την έναρξη του πρωταθλήματος και από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έρχεται ο 15 Αύγουστος που θα ξεκουραστούν και θα συνεχίσουμε γιατί οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Οι παίκτες δίνουν τα πάντα. Είμαι ευχαριστημένος γιατί το δείχνουν στις προπονήσεις. Ο δρόμος είναι ένας για να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα. Η διαφορά με το πρώτο ημίχρονο είναι ότι τρέχαμε στο πρώτο ημίχρονο χωρίς νόημα ενώ στο δεύτερο ήμασταν πιο δεμένοι, πιο ομάδα.

Για το αν θα γίνει κάποια μεταγραφή: «Αν είναι να έρθει κάτι το οποίο θα μας δυναμώσει και θα είναι καλύτερο ναι με ενδιαφέρει. Δεν περιμένω ούτε το Μέσι, ούτε τον Ρονάλντο. Περιμένω οι παίκτες που θα είναι στην ομάδα να παίζουν για την φανέλα και για τον κόσμο και να κάνουμε ομάδα”.
 
Ο Αντώνης Τσιάρας μίλησε για την δουλειά που γίνεται στον Α Ο Τρίκαλα στην προετοιμασία και εξέφρασε την άποψη του για τα δυο φιλικά παιχνίδια.

«Ήταν δυο δυνατά τεστ και πιστεύω ότι ο προπονητής μας έβγαλε τα συμπεράσματά του. Για εμάς είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει σε στάνταρ ημερομηνία, αφού δεν βοηθάει η αβεβαιότητα. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι σε καθημερινή βάση μοχθούμε για το καλύτερο και παραδοσιακά το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι όλα μπορούν να πάνε καλά για την ομάδα μας».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή