Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ας κερδίσει ο καλύτερος

Συνέντευξη τύπου τελικού κυπέλλου ΕΠΣΤ

Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα οι προπονητές και αρχηγοί των δύο φιναλίστ του 44ου τελικού ανάμεσα στον Διγενή Νεοχωρίου και τον Βράχο Καστρακίου.

Ο αντιπρόεδρος  της ΕΠΣΤ Δήμος Πάλλας καλωσόρισε τους εκπροσώπους των ομάδων και των ΜΜΕ και τόνισε χαρακτηριστικά: «Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΠΣΤ καλωσορίζω τους εκπροσώπους των ομάδων που θα συμμετάσχουν στον τελικό. Να ευχηθούμε να γίνει ένας καλός αγώνας και με την βοήθεια του καιρού. Αναμετρώνται ο Διγενής ως τροπαιούχος και ο Εθνικός Βράχος Καστρακίου. Πιστεύω ότι είναι όλα έτοιμα και ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο να απολαύσει το παιχνίδι».

Ο προπονητής και παίκτης του Διγενή Νεοχωρίου Αχιλλέας Σαρακατσάνος σημείωσε: «Συγχαρητήρια στην Ένωση για την αναβάθμιση του θεσμού Όσον αφορά το παιχνίδι και εγώ να ευχηθώ να γίνει ένας ωραίος αγώνας,  να τον απολαύσουν οι φίλαθλοι των Τρικάλων και να βοηθήσει και ο καιρός. Είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα για να κατακτήσουμε το κύπελλο για δεύτερη χρονιά».

Ο αρχηγός της ομάδας του Νεοχωρίου Νίκος Σκόνδρας από την πλευρά του τόνισε: «Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι.

Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τον τελικό για δεύτερη σερί χρονιά.  Μακάρι να βοηθήσει και ο καιρός. Να γίνει ένα καλό ματς και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Βράχου Καστρακίου Γιώργος Αλμπάνης είπε: «Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι σε ένα καλό γήπεδο με αρκετό κόσμο. Χρόνο με τον χρόνο ο θεσμός γίνεται ακόμη καλύτερος και έτσι προάγεται και το άθλημα. Η ομάδα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις συνθήκες και τις δυσκολίες του αγώνα αλλά και σε ότι προκύψει  λόγω καιρού.  Εύχομαι ο κόσμος να απολαύσει ένα όμορφο θέαμα».

Ο αρχηγός του Βράχου Βασίλης Αλμπάνης τόνισε από την πλευρά του: «Το κυριότερο είναι να έχει καλό καιρό, να το απολαύσουμε οι ποδοσφαιριστές, και να έρθει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος στο γήπεδο. Είναι η πρώτη μας φορά  στο τελικό ως Εθνικός Βράχος Καστρακίου, θέλουμε να το απολαύσουμε και ανυπομονούμε για τον αγώνα. Θέλουμε να τιμήσουμε  και  δύο ανθρώπους της ομάδας που έφυγαν πρόωρα από την ζωή, τον Κώστα Μπαούτη και τον Θανάση Τάση. Ευχή όλων ο τελικός να είναι γιορτή».

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή