Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Ξεμπούκωσε» ο Α.Ο. Τρίκαλα

«Πάγωσαν» στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων οι του Απόλλωνα Λάρισας προηγούμενοι στο σκορ.
Τον «Απόλλωνα» Λάρισας, υποδέχτηκε σήμερα ο Α.Ο. Τρίκαλα στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων σε εξαιρετικές για την εποχή καιρικές συνθήκες.
Ο αγώνας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Football League, ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την ομάδα των Τρικάλων που βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 από το 16ο λεπτό της αναμέτρησης, την κερκίδα να «παγώνει» και να ξεσπούν αποδοκιμασίες.
Στο 37΄ο Ζγκούρι που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με κεφαλιά μετά από κόρνερ έφερε το ματς στα ίσια στέλνοντας τις 2 ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.
Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα των Τρικάλων πίεσε και πέτυχε το 2-1 και την ανατροπή στο σκορ με εκτέλεση φάουλ του Τόμιτς με την κερκίδα να ξεσπά βλέποντας την ομάδα να βρίσκει και πάλι δίχτυα και στο 72΄η νέα αποθέωση για τον Τόμιτς που έφυγε στην «κόντρα» και δεν είχε πρόβλημα για το 3-1, ενώ στο 86΄το δοκάρι στέρησε την ευκαιρία στον Καπού να χριστεί και αυτός σκόρερ.
 
ΑΟ Τρίκαλα: Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Τζόκιτς, Γροντής, Ντίνας (77΄Μπουντόπουλος), Καπός, Τόμιτς (86΄Χιντζίδης), Μίλιεβιτς (32΄Ζγκούρι)
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή