Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκανε …σεφτέ ο Α.Ο. Τρίκαλα

Παραμένει η επιθετική αφλογιστία της ομάδας.
 
Μπροστά σε περίπου 3.000 θεατές παρά την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα, ο Α.Ο. Τρίκαλα κατέφερε στην Δράμα, να πάρει τον πρώτο βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα της Football League αντιμετωπίζοντας την Δόξα που προέρχονταν από το απόλυτο των 2 νικών στο πρωτάθλημα.
 
Πριν το παιχνίδι, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, Αντώνη Κορέστη, του Λαρισαίου διαιτητή που έφυγε απροσδόκητα από την ζωή.
 
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Α.Ο. Τρίκαλα να έχει στο 3΄ κεφαλιά του Τσίπρα που εξουδετέρωσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
 
Η Δόξα «απάντησε» στο 13΄με τον Μπαϊκαρά να πλασάρει ανενόχλητος μέσα από την μικρή περιοχή και να στέλνει την μπάλα άουτ.
 
Στο 36΄ο Καπό σούταρε αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας μπλόκαρε την μπάλα με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 0-0.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι 2 ομάδες έδειχναν να προτιμούν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους παρά να διεκδικήσουν να σκοράρουν και στο 75΄ο Αποστολίδης απογειώνεται για να αποκρούσει σουτ μέσα από την περιοχή στην πιο σημαντική φάση για τους γηπεδούχους.
 
Στο 80 το εναέριο γυριστό σουτ του Βέρτζου μετά από κόρνερ εξουδετερώνεται πριν η μπάλα πάει στα δίχτυα και στην συνέχεια της φάσης το σουτ του Τζόκιτς στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
 
Στο 88΄ η αντεπίθεση των γηπεδούχων ανακόπτεται με οφσάιντ που ξεσηκώνει κερκίδα και παίχτες και στο 94΄το σφύριγμα της λήξης βρίσκει τις 2 ομάδες στο 0-0 με την Δόξα στην πρώτη βαθμολογική απώλεια και τον Α.Ο. Τρίκαλα να παίρνει τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα χωρίς μέχρι στιγμής να έχει σκοράρει σε 3 αγώνες.
 
ΑΟ Τρίκαλα: Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Γιαννίτσης (66 Μίλιεβιτς), Τσιάρας, Καπός, Τσίπρας (58΄Ντίνας), Τζόκιτς (81΄Γροντής)
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή