Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εξασφάλισαν το «εισιτήριο» για το F4 της Κεντρικής Ελλάδος η νεανίδες του Ασκληπιού

Μια ακόμη νίκη πέτυχαν οι νεανίδες του Ασκληπιού και εξασφάλισαν την είσοδό τους στο F4 της περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος. Αυτή τη φορά επικράτησαν της μαχητικής ομάδος του ΑΟ Σουφλαρίων σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ Τρικάλων και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον, κυρίως στο τρίτο σετ.
Η ομάδα του ΑΟ Σουφλαρίων ξεκίνησε πολύ καλά το 1ο σετ, αιφνιδίασε τον γηπεδούχο Ασκληπιό και προηγήθηκε με 0-3 και 3-8 δείχνοντας ότι θα ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος. Ο Ασκληπιός όμως αντέδρασε και με πίεση στο σερβίς πλησίασε 7-9 και πέρασε μπροστά με 11-10. Από το σημείο αυτό και μετά το σκορ πήγαινε πόντο πόντο μέχρι το 17-17. Εκεί η ομάδα του Ασκληπιού πήρε το προβάδισμα εκμεταλλευόμενη τα ατομικά λάθη των κοριτσιών του ΑΟ Σουφλαρίων και πήρε τελικά το σετ με 25-21.
Στο 2ο σετ ο Ασκληπιός δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης και προηγήθηκε με 6-0, 14-6,20-10, για να πάρει τελικά το σετ με 25-10.
Το 3ο σετ ήταν παιχνίδι για γερά νεύρα, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν από την αρχή πόντο πόντο μέχρι το 7-7. Εκεί ο Ασκληπιός είχε ένα μικρό ξέσπασμα, προηγήθηκε με 11-7 και όλοι πίστεψαν ότι το παιχνίδι θα τέλειωνε εύκολα για τον Ασκληπιό. Όλοι, εκτός από τις μαχητικές και πολύ ψύχραιμες παίκτριες του ΑΟ Σουφλαρίων που κυνήγησαν το σκορ και πήγαν το παιχνίδι πόντο πόντο μέχρι το 23-23. Εκεί πιο ψύχραιμες και πιο έμπειρες οι παίκτριες του Ασκληπιού αφού δεν εκμεταλλεύτηκαν το πρώτο ματς μπολ στο 24-23, πήραν τελικά το παιχνίδι και την πρόκριση στο F4 με σκορ 26-24.
AΣ ΑΣΚΗΠΙΟΣ(Βασίλεβα): Γεωργίου, Βράκα(Λ),Μπόζιου, Παπαθοδώρου, Χύτα, Γατσά, Σκέμπη, Γεωργάκη, Κόκκαλη, Ταμπρατζή, Αναστασίου, Γεωργίου, Κωστοπούλου (λ).
ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ (Κουκούλης): Λαδοπούλου, Καλέση, Πάτση, Καραβέλη, Τσόκανου, Νικοπούλου, Τσιάρα, Ππαπαδογιάννη, Μπαρούτα, Σωτηρίου (λ), Λαδοπούλου, Λίτσιου
Διαιτητές: Χλωρός,Βήττας,Παπαδήμα.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή