Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κοινή ανακοίνωση από ιδιοκτήτη και Πρόεδρο του Α.Ο. Τρίκαλα

Τι αναφέρουν Δημήτρης Μπαταγιάννης και Ανδρέας Μπέκιος που ανακοίνωσαν και προπονητή.
 
Στην κοινή ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής:
«Το τελευταίο διάστημα έχουμε παρακολουθήσει υπομονετικά κάθε είδους κακόβουλα σενάρια και απίθανες θεωρίες χωρίς να τοποθετηθούμε καθώς περιμέναμε υπομονετικά να ολοκληρωθεί η σημερινή αναμέτρηση της ομάδας μας με τον ΑΟΧ Κισσαμικό ούτως ώστε να μην διαταράξουμε την προσοχή του ποδοσφαιρικού τμήματος για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Δηλώνουμε για ακόμη μια φορά, μέχρι να γίνει από όλους κατανοητό ότι δεν παρεκκλίνουμε από το αρχικό μας σχέδιο και πλάνο όπως δεσμευτήκαμε το καλοκαίρι του 2017 στο οποίο μιλούσαμε για εντιμότητα, διαφάνεια, συνέπεια, ανταγωνιστικότητα και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ στηρίζοντας από την αρχή όλους όσους εργάζονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Θεωρούσαμε και θεωρούμε ότι ο οποιοσδήποτε προπονητής εργάζεται στην ομάδα μας θα χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης μας και θα κρίνεται στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Οι «μπαρουτοκαπνισμένοι» και έμπειροι ποδοσφαιριστές μας είναι καλοπληρωμένοι με απόλυτη συνέπεια και ακρίβεια σε αντίθεση με το σύνολο των ποδοσφαιριστών των αντίπαλων ομάδων που αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία με εμάς.
Δηλώνουμε:
α) «ΔΕΝ, ΔΕΝ, ΔΕΝ» απολύσαμε τον Σωτήρη Αντωνίου. Ο κ. Αντωνίου σε διάστημα ενός μήνα, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ δύο φορές, δείχνοντας έτσι ότι δεν θέλει να είναι μέλος της ομάδας του ΑΟΤ. Επειδή ΑΟΤ ΕΙΜΑΣΤΕ, όποιος δεν μας θέλει μια δεν τον θέλουμε δέκα. Δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι στην ομάδα μας.
β) Ο νέος προπονητής που από αύριο το πρωί θα είναι ο Θωμάς Γραφάς συγκέντρωσε όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχναμε για την ομάδα μας (Έλληνας, εργασιομανής, έντιμος, γνώστης της κατηγορίας) και ο μοναδικός από τους υποψηφίους που μας παρουσίασε πλάνο και δηλώνουμε ότι θα είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο κ. Γράφας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο.
γ) Ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν την νοοτροπία του «βολεμένου» και από δω και στο εξής κάθε αγωνιστική δεν «ματώνουν» την τιμημένη φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα δεν έχουν θέση στην οικογένειά μας.
δ) Όσο αφορά τους προπονητολόγους και προπονητολάγνους του καφενείου, τιμητές των πάντων, κακόβολους επικριτές και κατά συνθήκη οπαδούς του ΑΟ Τρίκαλα θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε εν πλήρη συνείδηση ότι στο τέλος «ξυρίζουν τον γαμπρό».
Σαν διοίκηση δηλώνουμε προς όλους αυτούς ότι δεν είμαστε κάποια άλλη ομάδα ΚΑΙ Τρίκαλα, είμαστε ΜΟΝΟ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ. Στον αγώνα που κάνουμε με εντιμότητα και υπερηφάνεια είναι καλοδεχούμενοι όλοι. Αρκεί να διακρίνονται για τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά».
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή