Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νικηφόρο πέρασμα του Α.Ο. Τρίκαλα από την Σπάρτη για το Κύπελλο Ελλάδος

Στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, βρέθηκε σήμερα ΑΟ Τρίκαλα για την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και ουσιαστικά για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Α.Ο. Τρίκαλα καθώς από εκτέλεση κόρνερ του Γκόλια, ο Τσίπρας με κεφαλιά έκανε το 0-1 μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο 6ο λεπτό ο Μίλιεβιτς «χόρεψε» την άμυνα αλλά αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο Τσίπρα, προτίμησε το σουτ στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 30' ο Μίλιεβιτς σούταρε αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε στέλνοντας την μπάλα κόρνερ

Στο 34' ο Κοτσώνης σούταρε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια και στο 37' ήρθε η ισοφάριση όταν ο Ράνος πήρε την κεφαλιά και η μπάλα χτύπησε στον Κοτσώνη για να καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 43΄οι γηπεδούχοι χάνουν την ευκαιρία για την ανατροπή του σκορ με τη να βρίσκει σε σουτ το δοκάρι του Αποστολίδη και στο επόμενο λεπτό ο Αποστολίδης εξουδετερώνει τετ-α-τετ…

Στο 63' ο Γκόλιας με κεφαλιά «γράφει» το 1-2 και ξεσηκώνει τους 10 περίπου «Σακαφλιάδες» που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Στο 68΄πολύ καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους για νέα ισοφάριση αλλά η μπάλα άουτ μετά από κεφαλιά αμαρκάριστου μέσα στην περιοχή του Α.Ο. Τρίκαλα παίχτη της Σπάρτης.

Στο 73΄νέο «stop» του Αποστολίδη σε σουτ προς την εστία του και ίδιο σκηνικό και στο 83΄με τον πορτιέρο της ομάδας να κρατά την ομάδα προηγούμενη στο σκορ.

Στο 87΄ο Σιαλμάς έχασε το τετ-α-τετ, αλλά στο επόμενο λεπτό με εντυπωσιακό γυριστό σουτ «σφράγισε» την νίκη του Α.Ο. Τρίκαλα «γράφοντας» το 1-3.

ΑΟ Τρίκαλα: Αποστολίδης, Βέρτζος, Γιαννίτσης, Κοτσώνης, Πάνος, Γκόλιας, Τεγούσης, Τσιάρας (46΄ Τζόκιτς,) Μίλιεβιτς (82΄Τόμιτς), Τσίπρας, Καπός (60΄Σιαλμάς).

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή