Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οδυνηρή εντός έδρας ήττα για τα «Τρίκαλα Β.C. Aries»

Για την 8η αγωνιστική της «Basket League» τα «Τρίκαλα Β.C. Aries», υποδέχθηκαν την Κύμη σε ένα παιχνίδι εξαιρετικά κρίσιμο για την φετινή πορεία της ομάδας των Τρικάλων.
 
Οι φιλοξενούμενοι με τρίποντο άνοιξαν το σκορ και με δίποντο βρέθηκαν στο 0-5 για να μειώσουν σε 7-8 τα Τρίκαλα στα μισά της 1ης περιόδου και να ισοφαρίσουν στο 7΄ σε 13-13 και τελικά η περίοδος να ολοκληρωθεί με 17-21.
 
Στη 2η περίοδο και στα μισά αυτή το ταμπλό «έγραφε» 29-30 αλλά ένα αντιαθλητικό φάουλ υπέρ της Κύμης, βοήθησε τους φιλοξενούμενους να φτάσουν στο 29-35 και ένα 2ο αντιαθλητικό στο 31-41 και να «κλείσει» το ημίχρονο με 35-45.
 
Στην 3η περίοδο οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν με άνεση την διαφορά και μάλιστα κατάφεραν να την αυξήσουν με επί μέρους σκορ 5- 17 σε 40-62 και γινόταν το φαβορί για την νίκη…
 
Στην τελευταία περίοδο έχοντας πλέον την ψυχολογία στο 36΄προηγούνταν 50-66 με το τελικό 60-71 να γράφει τον επίλογο της αναμέτρησης και να δημιουργεί νέα δεδομένα για την τύχη των «Τρίκαλα B.C. Aries» στην φετινή τους πορεία στο πρωτάθλημα.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή