Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρόκριση για τα κορίτσια του Φιλαθλητικού Τρικάλων

Οι γυναικεία ομάδα του Φιλαθλητικού Τρικάλων στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς προκρίθηκε στο κύπελλο, απέναντι στην αντίστοιχη της ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ μετά από ένα παιχνίδι θρίλερ με σκορ 3-2.

Οι κοριτσάρες μας μπήκαν δυνατά στο 1ο σετ παίζοντας παιχνίδι υπομονής, κρατούσαν πάντα ένα μικρό προβάδισμα στο σκορ. Ένα προβάδισμα που όμως δεν ήταν αρκετό για να πάρουν το σετ, αφού κάποιες απροσεξίες στο φινάλε και μια πίεση της ΑΡΓΩ στο service έφεραν την ανατροπή και το σετ να πηγαίνει στην φιλοξενούμενο με 22-25.

Στο 2ο σετ η ομάδα μας επηρεάστηκε στην αρχή από τον τρόπο που χάθηκε το πρώτο σετ και μπήκε πίσω στο σκορ. Όμως σιγά σιγά ανέβασε την απόδοσή της και στο σετ έγινε ντέρμπυ, δείχνοντας ότι η νύχτα θα είναι μεγάλη. Πόντο πόντο η ομάδα μας κατέκτησε μετά από μεγάλη μάχη το σετ με 26-24.

Το 3ο σετ ήταν μονόλογος για τις κοριτσάρες μας. Η ΑΡΓΩ φάνηκε πολύ επηρεασμένη από το χάσιμο του προηγούμενου σετ. Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ανέβασε την απόδοσή του σε όλα τα επίπεδα (επίθεση-service) και με καταπληκτικό βόλεϊ δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης στο ποιος θα είναι ο νικητής του σετ. Έτσι το τελικό 25-11 δεν παραξένεψε κανέναν.

Στο 4ο σετ η ομάδα ο ρυθμός της ομάδος μας έπεσε. Η αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε, ανέκτησε την χαμένη της ψυχολογία, πίεσε και στο service και μπόρεσε μετά από μεγάλη μάχη να πάρει το σετ με 22-25 και να ισοφαρίσει το παιχνίδι σε 2-2 σετ. Έτσι φτάνουμε στο ται μπρέικ.

Και ξεκινάει η παράταση. Η ομάδα μας ψυχολογικά καταβεβλημένη. Ο αντίπαλος να πιέζει και το status του αγώνα να μοιάζει υπέρ των φιλοξενούμενων. Εκεί φάνηκαν τα ψυχικά αποθέματα των κοριτσιών μας, το μαεστρικό κοουτσάρισμα του προπονητή μας (Γεροβάϊος) και η συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Όλα αυτά έγειραν στην πλάστιγγα του αγώνα υπέρ του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ.

Μετά από ένα σετ βγαλμένο από τα θρίλερ της Αγκάθα Κρίστι με την εναλλαγή του σκορ να φέρνει μια την μια ομάδα μπροστά και μια την άλλη. Όμως στο κρίσιμο σημείο οι παιχτούρες μας έδειξαν χαρακτήρα, άντεξαν την πίεση και κατέκτησαν το σετ με 20-18!!!!!!! και το παιχνίδι με 3-2 σετ, οδηγώντας έτσι τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Συνοψίζοντας η ομάδα μας, σε ένα παιχνίδι ψυχοβγαλτικό θρίλερ από αυτά που χτίζουν αθλητικό χαρακτήρα έδειξε κατά διαστήματα τις δυνατότητές της. Δυνατότητες που πρέπει να βλέπουμε σε μεγαλύτερη διάρκεια και με μεγαλύτερη συγκέντρωση.

Πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς για την διαχείριση του παιχνιδιού που ειδικά στο 4ο σετ και στο ται μπρέικ που η ομάδα χρειαζόταν βοήθεια ήταν καταπληκτικός. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που με την συμπαράστασή τους βοήθησαν πάρα πολύ στην μεγάλη αυτή επιτυχία.

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Φιλαθλητικός Τρικάλων
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή