Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρωτιές των Αθλητών του ΓΑΣ Τρικάλων «Ο ΖΕΥΣ»

Στο Φεστιβάλ ρίψεων της Τρίπολης «Μανώλης Μανωλόπουλος».
 
Με σημαντικές επιδόσεις και διακρίσεις επέστρεψαν από την Τρίπολη οι αθλητές των ρίψεων του ΓΑΣ Τρικάλων «Ο ΖΕΥΣ», οι οποίοι συμμετείχαν στο ετήσιο φεστιβάλ ρίψεων που διεξάγεται στην Αρκαδία.

Οι αγώνες διεξήχθησαν κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες, οι οποίες όμως δεν στάθηκαν ικανές να εμποδίσουν αρκετούς αθλητές να σημειώσουν εξαιρετικές επιδόσεις.

Ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελούσε κριτήριο για την αναγνώριση των επιδόσεων, ενόψει των συναντήσεων των Εθνικών Ομάδων.

Ο ΓΑΣ Τρικάλων «Ο ΖΕΥΣ», συμμετείχε στους αγώνες με 2 αθλητές και 2 αθλήτριες που τους συνόδευε ο προπονητής τους Δημήτρης Κοντονάσιος , κάτω από τις οδηγίες του  οποίου αγωνίστηκαν.

Η Αθανασία Κόκκαλη στον ακοντισμό γυναικών κέρδισε την 1η θέση με νέο φετινό ρεκόρ, σημειώνοντας επίδοση 51 μέτρων και έθεσε υποψηφιότητα για τους Μεσογειακούς αγώνες Νέων-Γυναικών (K 23), που θα διεξαχθούν 9 και 10 Ιουνίου στην Ιταλία. Η αθλήτρια αποδέχτηκε και  πρόσκληση συμμετοχής στο διεθνές Μίτινγκ «Βενιζέλεια 2018» που θα διεξαχθεί στις 2 Ιουνίου  στα Χανιά.

Η Κατερίνα Βαμβουκάκη στην σφυροβολία γυναικών κέρδισε την 1η θέση στο αγώνισμά της, με νέο ατομικό ρεκόρ για φέτος και επίδοση 57,05 μέτρα κάτω από συνεχή βροχή.

Ο Ιβάν Μενγκλέμπεη στο αγώνισμα της σφυροβολίας ανδρών πέτυχε την καλύτερη επίδοση της καριέρας του, σημειώνοντας 69,73 μέτρα που του χάρισε την 2η  θέση.

Ο Χάρης Σαντής στην σφαιροβολία ανδρών πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με επίδοση 15,53 μέτρα, καταλαμβάνοντας την 3η θέση.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή