Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνέχισαν με ήττες οι Κορασίδες του «Ασκληπιού» Τρικάλων

Με ήττες συνέχισαν οι κορασίδες Α΄ και Β΄ του «Ασκληπιού», απέναντι στο ΓΣΕ Ελασσόνας.

Τα δυο παιχνίδια έγιναν στο ΔΑΚ Κατσιμίδου (για λόγους διευκόλυνσης στη μετακίνηση της Ελασσόνας) και η ομάδα της Ελασσόνας δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει καθώς ήταν ανώτερη.

Στο παιχνίδι των κορασίδων Α΄, η Ελασσόνα ξεκίνησε καλύτερα στο 1ο σετ και επικράτησε με 12-25. Στο 2ο ο «Ασκληπιός» αντέδρασε, «κυνήγησε» το σκορ αλλά πιο ψύχραιμη και πιο έμπειρη η Ελασσόνα κέρδισε με 23-25 για να πάρει και το 3ο με 20-25.

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Βασίλεβα):Κωστοπούλου, Μπαντίκου, Σκέμπη, Γεωργίου, Γκιούρκη, Παπαθεοδώρου, Βασδέκη, Τζήκα, Κόκκαλη, Ταρατόρα, Αναστασίου, Ταμπρατζή.
ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Παναγιώτου):Ζδάνη, Χατζηβασίλη, Καζαντζή, Τσίμπα, Κορακίδη, Χονδροθύμιου, Τσατσίκα, Διβράμη, Τσιγγέλη, Σεβαστού, Μπαλογιάννη, Γεωργιάδη, Γιαγκούλα.

Στο δεύτερο στην σειρά παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων (Κορασίδες Β΄) η Ελασσόνα επικράτησε με 0-3.
Πιο έτοιμες και πιο απελευθερωμένες οι μικρές της Ελασσόνα κέρδισαν το 1ο σετ με 9-25 και δυσκολεύτηκαν μόνο στο 2ο σετ όπου έγινε πραγματική «μάχη» για να κερδίσουν τελικά με 26-28 ενώ σχετικά εύκολα πήραν και το 3ο σετ με 14-25.

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Βασίλεβα): Μπαντίκου, Μπρουσιάκη, Κολίτσα, Μάρτη, Παππά, Φουτσιτζή, Γκιούρκη, Κολίτσα Π. ,Τζιουρτζιώτη Ε., Τζιουρτζιώτη Σ.
ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Παναγιώτου):Μπακρατσά, Κυριλλίδου, Τσίμπα, Καφανέλη, Παναγιώτου, Γκατζιούρα ,Σεβαστού, Καραγκούνη, Τζημούλια, Γκουτζουρέλα.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή