Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χαμόγελα από το «διπλό» στην Λάρισα

Για ακόμη ένα παιχνίδι πήγε περίπατο το …θέαμα.
 
Με μια αναιμική και πάλι εμφάνιση, ο Α.Ο. Τρίκαλα, κατάφερε αυτή την φορά να πάρει το «τρίποντο», επικρατώντας στο «Αλκαζάρ» επί του Απόλλωνα Λάρισας με 0-1.

Απέναντι σε έναν πολύ μέτριο αγωνιστικά αντίπαλο, ο Α.Ο. Τρίκαλα, πήρε την νίκη και «φρέναρε» τις «μουρμούρες» που υπάρχουν για την φετινή αγωνιστική πορεία της ομάδας.

Η άμυνα του Α.Ο. Τρίκαλα, «άντεξε» και υπερασπίστηκε το γκολ που πέτυχε στο 56΄ ο Σαχινίδης, όταν εκμεταλλεύτηκε την …σύγκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων με αμυντικό …

Μέχρι εκείνο το σημείο ένα σουτ του Μιλοσάβλιεβ στο 20΄που δοκίμασε τα αντανακλαστικά του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και ένα …αίτημα για πέναλτι στο 45΄των γηπεδούχων οι φάσεις που «ξύπνησαν» την εξέδρα.

Μετά το γκολ, ο Γιαννιτσάνης δεν μπόρεσε να «κλειδώσει» το τρίποντο στέλνοντας λίγο άουτ την μπάλα και στο 80 ένας επικίνδυνο σουτ των γηπεδούχων έστειλε άουτ την μπάλα.
 
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας, Γροντής (42′ Τόμιτς), Σαχινίδης, Χιντζίδης (53′ Γιαννιτσάνης), Μιλοσάβλιεβ (83′ Ζγκούρη).

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή