Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χρυσό και αργυρό μετάλλιο για τον Α.Σ. Τρικάλων σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης Παμπαίδων – Παγκορασίδων που διεξήχθη στην πόλη των Σερρών.

Ο Α.Σ. Τρικάλων κατέκτησε 2 μετάλλια, 3 πέμπτες και μια 7η  θέση κάνοντας προπονητές συνοδούς και αθλητές υπερήφανους.

Ο Σύλλογος, παράλληλα κατέκτησε την 4η θέση στην γενική κατάταξη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στις Πανκορασίδες.
Χρυσό μετάλλιο, κατέκτησε η Ευαγγελία Καζάλα 62kgr, κατακτώντας τον τίτλο της πρωταθλήτριας, εύκολα και χωρίς να δεχτεί ούτε ένα πόντο δείχνοντας καθαρή υπεροχή.

Αργυρό μετάλλιο, κατέκτησε ο Κων/νος Νίτσιος 75kgr χάνοντας τον τίτλο του πρωταθλητή που κατείχε τα τελευταία 2 χρόνια, στις λεπτομέρειες.

Οι δυο αυτοί αθλητές θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Ουγγαρία τον Ιούνιο.

Πέμπτες θέσεις, κατέκτησαν οι Ευαγγελία Ψωμά χάνοντας την είσοδο στον τελικό και ενώ κέρδιζε με μεγάλη διαφορά από καθαρά θέμα απειρίας έχασε τον αγώνα στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Στέλιος Ψωμάς και αυτός ενώ κέρδιζε έχασε το χάλκινο μετάλλιο από μια λάθος ενέργεια σε λαβή υψηλής τεχνικής, ο Άκης Καζάλας έχασε το χάλκινο μετάλλιο παλεύοντας πολύ καλά, στα σημεία με 3-1.

Έβδομη θέση κατέκτησε ο Δημήτρης Τζιάντζιος, ενώ θα μπορούσε να κερδίσει την ευκαιρία για το χάλκινο μετάλλιο, μια βιαστική ενέργεια, του στέρησε την νίκη.

Ακόμα αγωνίστηκαν χωρίς να καταφέρουν να περάσουν στα τελικά αν και είναι η πρώτη τους συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, οι Θωμάς Βασδέκης 68kgr  και Σωτήρης Μπακόπουλος 48kgr.

Για μια ακόμη φορά οι Σέρρες αποδείχτηκαν ότι είναι ο ιδανικός προορισμός για το άθλημα της Πάλης, το κλειστό γυμναστήριο της πόλης ήταν για δύο ημέρες κατάμεστο καθώς το ενδιαφέρον ήταν έντονο και συναρπαστικό προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους θεατές που βρέθηκαν. Συνολικά οι συμμετοχές ξεπέρασαν τους 350 αθλητές και αθλήτριες κι έδειξαν ότι το επίπεδο της νέας γενιάς είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Την έπαρση της σημαίας στην τελετή  έναρξης των αγώνων, έκανε ο αθλητής του Α.Σ. Τρικάλων Κων/νος Νίτσιος.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή