Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ν.Δ.: Όργανο προπαγάνδας της κυβέρνησης το Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Με αφορμή ένα τηλεγράφημα του ΑΠΕ σχετικά με την τελική συμφωνία των θεσμών ως προς τη μη περικοπή των συντάξεων καθώς και την σχετική ενημέρωση της ΝΔ, προκλήθηκε η αντίδραση της ΝΔ αφού όπως εξήγησε στη συνάντηση με τους θεσμούς δεν υπήρξε καμία συζήτηση σχετικά με την συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση για τη μη περικοπή συντάξεων ενώ αντίθετα δεν έγιναν σαφείς οι προθέσεις των θεσμών ούτε υπήρξε νεώτερη ενημέρωση και ειδοποίηση.

   Συγκεκριμένα, η ΝΔ αναφέρει ότι το μέτρο περικοπής των συντάξεων ψηφίστηκε αποκλειστικά από την κυβέρνηση ενώ η ίδια είχε καταθέσει και τροπολογία για την μη εφαρμογή αυτού του μέτρου η οποία απερρίφθη. Στη συνάντηση με τους θεσμούς οι οποίοι δεν εξέφρασαν τις προθέσεις τους, επαναλήφθηκε η θέση της ΝΔ και από τότε δεν υπήρξε κάποια νεώτερη σχετική ενημέρωση προς αυτή.

   Τέλος, η ΝΔ τόνισε πως είναι αδιανόητο να χρησιμοποιείται από τη διοίκηση του ΑΠΕ το Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων για τη δημοσίευση ψευδών ειδήσεων και να έχει μετατραπεί σε όργανο προπαγάνδας της κυβέρνησης.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή