Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ανακοίνωση από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ελληνοκάστρου

Έγινε η προγραμματισμένη συγκέντρωση για το κτήμα Ελληνοκάστρου, όπου μετά την ενημέρωση που έγινε, δόθηκε ο λόγος σε όλους τους  Ελληνοκαστρίτες που έλαβαν μέρος στη συγκέντρωση. 

Μετά από διαλογική συζήτηση  αποφασίσθηκε να συνταχθεί προσωρινός πίνακας εγγραφής συνιδιοκτητών με σκοπό να διερευνηθεί το ενδιαφέρον των χωριανών και επιπλέον να υπολογιστεί το αρχικό κόστος των δικαστικών εξόδων με βάση την ενημέρωση που έγινε από τον Δικηγόρο.

Στον προσωρινό κατάλογο έχουν εγγραφεί ήδη 130 Μέλη, ενώ οι προεγγραφές συνεχίζονται. 

Υπεύθυνες για την εγγραφή των Μελών είναι οι Ιωάννα Καρρά (τηλ. 6974056671) και Έφη Πέντα (τηλ.6984642490). Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι καταγόμενοι από το Ελληνόκαστρο (είτε από την πλευρά του πατέρα είτε της μητέρας) που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Επίσης δικαίωμα εγγραφής έχει και οποιοσδήποτε άλλος κληρονόμος των αρχικών συνιδιοκτητών του κτήματος Ελληνοκάστρου. 

Τέλος αποφασίστηκε να οριστεί προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή η οποία θα οριστικοποιήσει τον προσωρινό κατάλογο συνιδιοκτητών ζητώντας από το κάθε Μέλος να συμπληρώσει υπεύθυνη δήλωση συνιδιοκτήτη όπου ρητά θα δηλώνει ότι δεσμεύεται να καλύψει τα δικαστικά έξοδα μέχρι την οριστική πράξη αναγνώρισης του κτήματος στο μέρος που του αναλογεί.

Ιωάννης Ιακωβάκης 
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ελληνοκάστρου

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή