Βάϊος Φασούλας: Φρουρά, φρουρά, φρουρά, φρουρά | trikalanews.gr

Βάϊος Φασούλας: Φρουρά, φρουρά, φρουρά, φρουρά

Ελληνική κοινωνία, έλληνες πολίτες, SOS! Με τα «μέτρα» και τα «αντίμετρα» η «ΕΕ» δ ι χ ά ζ ε ι την ελληνική κοινωνία. Τα εξανδραποδισμένα μνημονιακά κόμματα-εταιρίες, επιμένουν στην ατέρμονη συγκόλληση με την ελιτ-«ΕΕ» και τις εφαρμογές των ληστρικών μέτρων των αγρίων του βορρά σε βάρος της Χώρας μας. Τα δρώμενα, όπως καταγράφονται σήμερα, καθιστούν υπόλογους τους έλληνες πολίτες που ακόμα δεν έχουν αναλογιστεί τις ευθύνες τους. Γκρεμίστε τα είδωλα, άνθρωποι. Επιλέξτε επιτέλους τι θέλετε. Την Ελλάδα ή τα διεφθαρμένα κόμματα και τους ονάγρους του βορρά;

«Πολιτικοί» αστερισμοί του ίδιου σύμπαντος δείξανε το μπάχαλο του μαντριού, της στάνης, της χάβρας, του χανιού, όπως θέλετε πείτε το. Μόνο μην το πείτε ελληνικό κοινοβούλιο. Τα συστημικά κόμματα-εταιρίες έχουν πουλήσει και τη μάνα τους στο σατανά και τα εμπορεύματα που μας πουλάνε είναι πρασινάλογα, μεταξωτές κορδέλες και κοινοβουλευτικά προπετάσματα καπνού. Οι... μαγκιές όσο και οι φωνές εντός της χάβρας, αποτελούν το σήμα κατατεθέν του αίσχους και της ντροπής και αποκτά πιο έντονο χαρακτήρα και βεληνεκές παγκόσμιας εμβέλειας όταν φωνές, όπως ...«φρουρά, φρουρά που είναι η φρουρά...» ταπεινώνουν την Ελλάδα στο έσχατο. Ο... τσαμπουκάς ή η πρόκληση τσαμπουκαλισμού δεν γίνεται στη ...βουλή..., εάν και εφόσον υπάρχει βουλή, αλλά στα πεζοδρόμια του υποκόσμου. Όμως την ανομία και την διαφθορά την έχουν μεταφέρει στα έδρανα που ο φορολογούμενος-βλάκας πολίτης πληρώνει... Και αυτά όλα μαζί λέγονται σύστημα.  

Λοιπόν, φρουρά! Βεβαίως και υπάρχει φρουρά! Άκου λέει, πού είναι η φρουρά! Δε βλέπεται ολόκληρο ιστό μιας δηλητηριώδης δυτικοευρωπαϊκής αράχνης που φυλάσσεται δεόντως από τους «έλληνες» εμπόρους, «φύλακες» και υπερασπιστές...,(και ας μη μας δουλεύει ο κύριος Μητσοτάκης με τις «αντιπαραθέσεις» του με τον «αριστερό» συνοδοιπόρο του κύριο Τσίπρα και αναγκαζόμαστε να καταφεύγουμε σε λαϊκές παροιμίες με χοίρους και σούρλα…,) των μνημονίων, των πολυσυζητημένων αντιλαϊκών και αντιδημοκρατικών και ανθελληνικών και φασιστικών-εξοντωτικών «μέτρων» και «αντιμέτρων».

Μέτρα που μεγαλώνουν τις κοιλιές των μασόνων, μέτρα συριζαϊκά, που θα μπορούσε να τα βροντήξει, ο κύριος Τσίπρας με την …αριστερή κομπανία του, να απευθυνθεί προς τους ευρωπαίους τοκογλύφους και ορθά κοφτά να τους πει: Στοπ! «κύριοι», δεν πάει άλλο, εμείς σαν αριστερή κυβέρνηση δε τα δεχόμαστε και να σηκωθεί και να τα μαζέψει και ας έμενε και το «παλιάμπελο» εκτός της λέσχης των ονάγρων. Θα είχε ορθώσει το ανάστημα η Ελλάδα και αυτός θα είχε σώσει ελάχιστα την αξιοπρέπειά του.

Προφανώς δεν έχει αντιληφθεί ότι αυτά τα «μέτρα-αντίμετρα» αποτελούν το κερασάκι της αθλιότητας, της κυριολεκτικής αποδόμησης της Ελλάδας και τον εξοστρακισμό του ελληνικού λαού, αφού του αφαιρούν την πέτσα για να νιώθει απόλυτα ανήμπορος και εξαρτημένος από ένα συσσίτιο του δήμου και της εκκλησίας.

Υπηρέτες της κάπως ολιγόχρονης εναλλαγής στην εξουσία, η ΝΔ από τη μια έχει ως στόχο να «εξουδετερώσει» το Σύριζα και να αναλάβει την εξουσία και ο Σύριζα, ο… φουκαράς, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα μέσα από ψέμα που κληρονόμησε από τις κομματικές εταιρείες ΠαΣΟΚ και ΝΔ και από παΣΟΚτζίδικες συνταγές παλιάς γραφής. Από την άλλη ο εθισμός της εξουσίας τους μεταβάλει σε πεισματικούς καρεκλοκενταύρους και οι κατά πρόσωπο… αντιπαραθέσεις τους επιβεβαιώνουν και τους ρόλους τους και το ανύπαρκτο πολιτικό τους επίπεδο και το ανθελληνικό τους ταμπεραμέντο. Επί πλέον από τη μια ο μέγας «σύμμαχος» ο αποπροσανατολισμός και από την άλλη τα προπετάσματα καπνού, είναι μέθοδοι δοκιμασμένοι, πολυχρησιμοποιημένοι, γνωρίζονται με την ελληνική κοινωνία και η εμμονή στη χρήση τους, τους καθιστά αμή τι άλλο από ανίκανους, άχρηστους, επικίνδυνους.

Τα εθνικά προβλήματα, όπως τα τουρκικά, τα Σκοπιανά, τα Αλβανικά-Βαλκανικά αλλά και τα ευρωπαϊκά…, (με την έννοια ότι και η «ΕΕ» τινάζεται στον αέρα…,) όπως παρουσιάζονται τον τελευταίο καιρό στο καλυμμένο πλέον από «πολιτική» ρύπανση ευρωθέατρο, βρίσκονται σε άλλη κατηγορία. Εξέχει η κατάκτηση της εξουσίας και μόνο. Στην αρένα των «μετωπικών συγκρούσεων» της «αριστεράς» του κ. Τσίπρα και της δεξιάς του κ. Μητσοτάκη, την ηθοποιία τους την έχουμε καταλάβει· ο αποπροσανατολισμός και ο βερμπαλισμός έχουν την πρώτη θέση, συμμετέχει δε ο εκφαυλισμός και η εμποροκρατία. Εκεί τα πάνε υπέροχα και οι δυο κομματικές εταιρίες.

Ο Σύριζα όφειλε να μιλήσει με αλήθειες και όχι με ψευτιές. Αυτό τον κατέβασε στον Άδη. Η ΝΔ δεν δικαιούται να… ασκεί κριτική και ιδιαίτερα να διεκδικεί την εξουσία. Σαράντα χρόνια τι έκανε; Αυτοί, τα δυο κόμματα δηλαδή, ΝΔ και τα εναπομείναντα φερέφωνα του ΠαΣΟΚ (δες π.χ. κα Γεννηματά, χρόνια τραπεζική υπάλληλος, φτου! στα κόρφια μας, για πρωθυπουργίνα κάνει) αυτοί δεν ήταν και έκαναν ό, τι έκανε η Σκύλλα και η Χάρυβδη; Μόνο που τα δυο τέρατα υπήρξαν στη μυθολογία και όχι στην πραγματικότητα. Αν δεν μπορούν να σκύψουν στα προβλήματα να φύγουν.

Κλείνοντας δυο αποσπάσματα για τους μνημονιακούς αρχηγούς των κομμάτων και τους ασυνείδητους πολίτες:

«Οι έλληνες, ελληνάρες δεν έχουν ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ αλλά «καλλιτέχνες», μαφιόζους, λαμόγια, τζάκια..., σαράντα χρόνια βουλευτής σου λέει ο άλλος, υπερηφανεύεται και σηκώνεται η τρίχα κάγκελο και η υπερπαραγωγή που βγάζει ο «πολιτικός μπαχτσές» από αχταρμάδες, βολεμένων, «ιδεολόγων»…, κι εδώ είναι που να τραβάς τα μαλλιά σου. Ψάξτε όσο θέλετε τα τελευταία σαράντα χρόνια και βρείτε έναν «πολιτικό» που να μοιάζει έστω και με μια τρίχα από τα αχαμνά του Μακρυγιάννη, του Κολοκοτρώνη, του Καραΐσκάκη και άλλων πατριωτών του 21.. Θα βρείτε όμως ψευτοεθνάρχες, ονόματα που με τον άλφα ή βήτα τρόπο έχουν συμβάλει στο μέγιστο για τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας, μιας Ελλάδας των κομμάτων και των αποβλακωμένων πολιτών της που συμμετείχαν εξίσου στην καταστροφή. Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα που τα λαμόγια, ληστές και κλέφτες δεν μπορεί να τα βάλει κανείς στο χέρι. (Από το: Είναι κανείς εδώ;» (Μας ακούει κανείς; (6ον) Ιούλιος 11  2015)

Και από το (Φθινοπωρινό αφιέρωμα του 2016 - Ό λ ο ι   μ α ζ ί   μ π ο ρ ο ύ μ ε  (5ον)

«Το ότι τους έλληνες εργαζόμενους επί σαράντα χρόνια τους λήστεψαν τα ταμεία και σήμερα τους φορολογούν με εγκληματικούς τρόπους και τους επιβάλλουν την φτώχεια, την πείνα, την επαιτεία, την αυτοδικία, την αναγκαστική εγκατάλειψη και φυγή και επιπλέον τον παροτρύνουν να γίνει εθελοντής σε διάφορες ΜΚΟ και του προσφέρουν τη συνήθεια των συσσιτίων ... Αυτοί λοιπόν, οι έλληνες, οι νεοέλληνες γηγενείς, εξακολουθούν να συμπεριφέρονται απαθέστατα, να απεργούν και να διαμαρτύρονται και ως εκεί. Αντί να βουίξουν οι δρόμοι από την χειμαρρώδη παρουσία τους, με την απάθεια τους θυμίζουν στάνη με πρόβατα που βελάζουν επειδή ο κτηνοτρόφος ξέχασε να τα δώσει βορά, την οποία, βορά, τα ίδια πρόβατα δημιουργούν στο μαντρί…Επιχειρείν

Meating

Meating

Εκλεκτό κρέας σε συνδυασμό με τα πιο αγνά μπαχαρικά και αγνό Ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο...
Λαϊκή ΨΑΡΑΓΟΡΑ φρέσκα ψάρια & θαλασσινά

Λαϊκή ΨΑΡΑΓΟΡΑ φρέσκα ψάρια & θαλασσινά

…από από την θάλασσα… στο τραπέζι σας!
ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Μαθησιακές δυσκολίες, Δυσλεξία, Διάσπαση Προσοχής, Υπερκινητικότητα, Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή (Αυτισμός)
BEERABAR

BEERABAR

H καλύτερη επιλογή για μπύρα στα Τρίκαλα λέγεται … «Beerabar»
Μακρυγιάννη Κατερίνα Ψυχολόγος

Μακρυγιάννη Κατερίνα Ψυχολόγος

Msc «Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση και την Υγεία»...
ΝΤΟΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΑΡΑΒΑ

ΝΤΟΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΑΡΑΒΑ

Η επιχείρησή μας είναι και θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους συμπολίτες μας.
Καυσόξυλα Κάρβουνα Κολίτσας

Καυσόξυλα Κάρβουνα Κολίτσας

37 χρόνια εμπειρίας, συνέπειας, αξιοπιστίας, εμπιστοσύνης «μετράει» η επιχείρηση Κολίτσας Δημήτριος: από το 1979 έως σήμερα.
Χρίστος Χ. Λιάπης MD, MSc, PhD

Χρίστος Λιάπης Ψυχίατρος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών

Ιατρείο στην Κηφισιά ξεκίνησε ο Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρίστος Χ. Λιάπης MD, MSc, PhD 
Γρηγόριος Τσακμάκης MD Χειρουργός Ουρολόγος

Γρηγόριος Τσακμάκης MD Χειρουργός Ουρολόγος

Ο ιατρός είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Βελονισμός
Αρτηριακή Υπέρταση
Θέματα Παχυσαρκίας

Δημοφιλέστερα

Θρίλερ με την σορό ηλικιωμένου στην Ζηλευτή Τρικάλων

Θρίλερ με την σορό ηλικιωμένου στην Ζηλευτή Τρικάλων

Ερευνάται το ενδεχόμενο δολοφονίας.

Οι έμπειροι και ο νέος

Οι έμπειροι και ο νέος

Σε cafe του πεζόδρομου της Ασκληπιού, εθεάθη ο Μικέλης Χατζηγάκης

«Έφυγε» πρόωρα ο Χρήστος Τόλης

«Έφυγε» πρόωρα ο Χρήστος Τόλης

Σε ηλικία 51 ετών, έφυγε από την ζωή ο Χρήστος Τόλης και κηδεύεται

Ομαδικό «ντου» για κλοπή σε super market των Τρικάλων

Ομαδικό «ντου» για κλοπή σε super market των Τρικάλων

Χειροπέδες σε 4 άτομα που επιχείρησαν να αρπάξουν τρόφιμα.

JYSK στα Τρίκαλα

JYSK στα Τρίκαλα – Δείτε εδώ τις μεγάλες προσφορές

Είναι πολύ πιθανό τις τελευταίες ημέρες να έχετε ακούσει ότι μια

Στο κενό Τρικαλινός από τον όροφο πολυκατοικίας

Στο κενό Τρικαλινός από τον όροφο πολυκατοικίας

Σοβαρά τραυματισμένος μετά την πτώση που ανέκοψαν τέντες και

© 2009-2018 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης