Βάϊος Φασούλας: Φρουρά, φρουρά, φρουρά, φρουρά | trikalanews.gr

Βάϊος Φασούλας: Φρουρά, φρουρά, φρουρά, φρουρά

Ελληνική κοινωνία, έλληνες πολίτες, SOS! Με τα «μέτρα» και τα «αντίμετρα» η «ΕΕ» δ ι χ ά ζ ε ι την ελληνική κοινωνία. Τα εξανδραποδισμένα μνημονιακά κόμματα-εταιρίες, επιμένουν στην ατέρμονη συγκόλληση με την ελιτ-«ΕΕ» και τις εφαρμογές των ληστρικών μέτρων των αγρίων του βορρά σε βάρος της Χώρας μας. Τα δρώμενα, όπως καταγράφονται σήμερα, καθιστούν υπόλογους τους έλληνες πολίτες που ακόμα δεν έχουν αναλογιστεί τις ευθύνες τους. Γκρεμίστε τα είδωλα, άνθρωποι. Επιλέξτε επιτέλους τι θέλετε. Την Ελλάδα ή τα διεφθαρμένα κόμματα και τους ονάγρους του βορρά;

«Πολιτικοί» αστερισμοί του ίδιου σύμπαντος δείξανε το μπάχαλο του μαντριού, της στάνης, της χάβρας, του χανιού, όπως θέλετε πείτε το. Μόνο μην το πείτε ελληνικό κοινοβούλιο. Τα συστημικά κόμματα-εταιρίες έχουν πουλήσει και τη μάνα τους στο σατανά και τα εμπορεύματα που μας πουλάνε είναι πρασινάλογα, μεταξωτές κορδέλες και κοινοβουλευτικά προπετάσματα καπνού. Οι... μαγκιές όσο και οι φωνές εντός της χάβρας, αποτελούν το σήμα κατατεθέν του αίσχους και της ντροπής και αποκτά πιο έντονο χαρακτήρα και βεληνεκές παγκόσμιας εμβέλειας όταν φωνές, όπως ...«φρουρά, φρουρά που είναι η φρουρά...» ταπεινώνουν την Ελλάδα στο έσχατο. Ο... τσαμπουκάς ή η πρόκληση τσαμπουκαλισμού δεν γίνεται στη ...βουλή..., εάν και εφόσον υπάρχει βουλή, αλλά στα πεζοδρόμια του υποκόσμου. Όμως την ανομία και την διαφθορά την έχουν μεταφέρει στα έδρανα που ο φορολογούμενος-βλάκας πολίτης πληρώνει... Και αυτά όλα μαζί λέγονται σύστημα.  

Λοιπόν, φρουρά! Βεβαίως και υπάρχει φρουρά! Άκου λέει, πού είναι η φρουρά! Δε βλέπεται ολόκληρο ιστό μιας δηλητηριώδης δυτικοευρωπαϊκής αράχνης που φυλάσσεται δεόντως από τους «έλληνες» εμπόρους, «φύλακες» και υπερασπιστές...,(και ας μη μας δουλεύει ο κύριος Μητσοτάκης με τις «αντιπαραθέσεις» του με τον «αριστερό» συνοδοιπόρο του κύριο Τσίπρα και αναγκαζόμαστε να καταφεύγουμε σε λαϊκές παροιμίες με χοίρους και σούρλα…,) των μνημονίων, των πολυσυζητημένων αντιλαϊκών και αντιδημοκρατικών και ανθελληνικών και φασιστικών-εξοντωτικών «μέτρων» και «αντιμέτρων».

Μέτρα που μεγαλώνουν τις κοιλιές των μασόνων, μέτρα συριζαϊκά, που θα μπορούσε να τα βροντήξει, ο κύριος Τσίπρας με την …αριστερή κομπανία του, να απευθυνθεί προς τους ευρωπαίους τοκογλύφους και ορθά κοφτά να τους πει: Στοπ! «κύριοι», δεν πάει άλλο, εμείς σαν αριστερή κυβέρνηση δε τα δεχόμαστε και να σηκωθεί και να τα μαζέψει και ας έμενε και το «παλιάμπελο» εκτός της λέσχης των ονάγρων. Θα είχε ορθώσει το ανάστημα η Ελλάδα και αυτός θα είχε σώσει ελάχιστα την αξιοπρέπειά του.

Προφανώς δεν έχει αντιληφθεί ότι αυτά τα «μέτρα-αντίμετρα» αποτελούν το κερασάκι της αθλιότητας, της κυριολεκτικής αποδόμησης της Ελλάδας και τον εξοστρακισμό του ελληνικού λαού, αφού του αφαιρούν την πέτσα για να νιώθει απόλυτα ανήμπορος και εξαρτημένος από ένα συσσίτιο του δήμου και της εκκλησίας.

Υπηρέτες της κάπως ολιγόχρονης εναλλαγής στην εξουσία, η ΝΔ από τη μια έχει ως στόχο να «εξουδετερώσει» το Σύριζα και να αναλάβει την εξουσία και ο Σύριζα, ο… φουκαράς, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα μέσα από ψέμα που κληρονόμησε από τις κομματικές εταιρείες ΠαΣΟΚ και ΝΔ και από παΣΟΚτζίδικες συνταγές παλιάς γραφής. Από την άλλη ο εθισμός της εξουσίας τους μεταβάλει σε πεισματικούς καρεκλοκενταύρους και οι κατά πρόσωπο… αντιπαραθέσεις τους επιβεβαιώνουν και τους ρόλους τους και το ανύπαρκτο πολιτικό τους επίπεδο και το ανθελληνικό τους ταμπεραμέντο. Επί πλέον από τη μια ο μέγας «σύμμαχος» ο αποπροσανατολισμός και από την άλλη τα προπετάσματα καπνού, είναι μέθοδοι δοκιμασμένοι, πολυχρησιμοποιημένοι, γνωρίζονται με την ελληνική κοινωνία και η εμμονή στη χρήση τους, τους καθιστά αμή τι άλλο από ανίκανους, άχρηστους, επικίνδυνους.

Τα εθνικά προβλήματα, όπως τα τουρκικά, τα Σκοπιανά, τα Αλβανικά-Βαλκανικά αλλά και τα ευρωπαϊκά…, (με την έννοια ότι και η «ΕΕ» τινάζεται στον αέρα…,) όπως παρουσιάζονται τον τελευταίο καιρό στο καλυμμένο πλέον από «πολιτική» ρύπανση ευρωθέατρο, βρίσκονται σε άλλη κατηγορία. Εξέχει η κατάκτηση της εξουσίας και μόνο. Στην αρένα των «μετωπικών συγκρούσεων» της «αριστεράς» του κ. Τσίπρα και της δεξιάς του κ. Μητσοτάκη, την ηθοποιία τους την έχουμε καταλάβει· ο αποπροσανατολισμός και ο βερμπαλισμός έχουν την πρώτη θέση, συμμετέχει δε ο εκφαυλισμός και η εμποροκρατία. Εκεί τα πάνε υπέροχα και οι δυο κομματικές εταιρίες.

Ο Σύριζα όφειλε να μιλήσει με αλήθειες και όχι με ψευτιές. Αυτό τον κατέβασε στον Άδη. Η ΝΔ δεν δικαιούται να… ασκεί κριτική και ιδιαίτερα να διεκδικεί την εξουσία. Σαράντα χρόνια τι έκανε; Αυτοί, τα δυο κόμματα δηλαδή, ΝΔ και τα εναπομείναντα φερέφωνα του ΠαΣΟΚ (δες π.χ. κα Γεννηματά, χρόνια τραπεζική υπάλληλος, φτου! στα κόρφια μας, για πρωθυπουργίνα κάνει) αυτοί δεν ήταν και έκαναν ό, τι έκανε η Σκύλλα και η Χάρυβδη; Μόνο που τα δυο τέρατα υπήρξαν στη μυθολογία και όχι στην πραγματικότητα. Αν δεν μπορούν να σκύψουν στα προβλήματα να φύγουν.

Κλείνοντας δυο αποσπάσματα για τους μνημονιακούς αρχηγούς των κομμάτων και τους ασυνείδητους πολίτες:

«Οι έλληνες, ελληνάρες δεν έχουν ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ αλλά «καλλιτέχνες», μαφιόζους, λαμόγια, τζάκια..., σαράντα χρόνια βουλευτής σου λέει ο άλλος, υπερηφανεύεται και σηκώνεται η τρίχα κάγκελο και η υπερπαραγωγή που βγάζει ο «πολιτικός μπαχτσές» από αχταρμάδες, βολεμένων, «ιδεολόγων»…, κι εδώ είναι που να τραβάς τα μαλλιά σου. Ψάξτε όσο θέλετε τα τελευταία σαράντα χρόνια και βρείτε έναν «πολιτικό» που να μοιάζει έστω και με μια τρίχα από τα αχαμνά του Μακρυγιάννη, του Κολοκοτρώνη, του Καραΐσκάκη και άλλων πατριωτών του 21.. Θα βρείτε όμως ψευτοεθνάρχες, ονόματα που με τον άλφα ή βήτα τρόπο έχουν συμβάλει στο μέγιστο για τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας, μιας Ελλάδας των κομμάτων και των αποβλακωμένων πολιτών της που συμμετείχαν εξίσου στην καταστροφή. Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα που τα λαμόγια, ληστές και κλέφτες δεν μπορεί να τα βάλει κανείς στο χέρι. (Από το: Είναι κανείς εδώ;» (Μας ακούει κανείς; (6ον) Ιούλιος 11  2015)

Και από το (Φθινοπωρινό αφιέρωμα του 2016 - Ό λ ο ι   μ α ζ ί   μ π ο ρ ο ύ μ ε  (5ον)

«Το ότι τους έλληνες εργαζόμενους επί σαράντα χρόνια τους λήστεψαν τα ταμεία και σήμερα τους φορολογούν με εγκληματικούς τρόπους και τους επιβάλλουν την φτώχεια, την πείνα, την επαιτεία, την αυτοδικία, την αναγκαστική εγκατάλειψη και φυγή και επιπλέον τον παροτρύνουν να γίνει εθελοντής σε διάφορες ΜΚΟ και του προσφέρουν τη συνήθεια των συσσιτίων ... Αυτοί λοιπόν, οι έλληνες, οι νεοέλληνες γηγενείς, εξακολουθούν να συμπεριφέρονται απαθέστατα, να απεργούν και να διαμαρτύρονται και ως εκεί. Αντί να βουίξουν οι δρόμοι από την χειμαρρώδη παρουσία τους, με την απάθεια τους θυμίζουν στάνη με πρόβατα που βελάζουν επειδή ο κτηνοτρόφος ξέχασε να τα δώσει βορά, την οποία, βορά, τα ίδια πρόβατα δημιουργούν στο μαντρί…Επιχειρείν

Μακρυγιάννη Κατερίνα Ψυχολόγος

Μακρυγιάννη Κατερίνα Ψυχολόγος

Msc «Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση και την Υγεία»...
Φάρµα Παπαγιαννόπουλος

«Φάρµα Παπαγιαννόπουλος»

Προσεγμένα ντόπια κρεατικά µε οικογενειακή φροντίδα
Καυσόξυλα Κάρβουνα Κολίτσας

Καυσόξυλα Κάρβουνα Κολίτσας

37 χρόνια εμπειρίας, συνέπειας, αξιοπιστίας, εμπιστοσύνης «μετράει» η επιχείρηση Κολίτσας Δημήτριος: από το 1979 έως σήμερα.
ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Μαθησιακές δυσκολίες, Δυσλεξία, Διάσπαση Προσοχής, Υπερκινητικότητα, Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή (Αυτισμός)
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ζητούνται από μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών για την προώθηση καρτοκινητής. 
Παναγιώτα Φιλίππου

Παναγιώτα Φιλίππου

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
Ενοικιάζεται στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων επαγγελματική στέγη

Ενοικιάζεται στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων επαγγελματική στέγη

Ενοικιάζεται επαγγελματική στέγη 67 m2 με θέρμανση στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων
ΡΥΘΜΟΣ 89.2

Ελληνική Μουσική ΡΥΘΜΟΣ 89,2

Ο ΡΥΘΜΟΣ 89,2 είναι ένας μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός, ελληνικού ρεπερτορίου

Δημοφιλέστερα

Εrotic Art Festival 2017

Ερωτικό 4ήμερο για ενήλικους Τρικαλινούς

Όπως και τις προηγούμενες 2 φορές, Τρικαλινοί, θα επικαλεστούν

----Αστυνομικος----

Τελεσίδικη αποπομπή για 31χρονο Τρικαλινό Αστυνομικό

Εκτός Ελληνικής Αστυνομίας με την ανώτερη ποινή που μπορούσε να

Όταν η τράπεζα στα Τρίκαλα γίνεται …φούρνος και σώζονται και οι πεζοί

Όταν η τράπεζα στα Τρίκαλα γίνεται …φούρνος και σώζονται και οι

Τραπεζικό υποκατάστημα μετατρέπεται σε …φούρνος.

Με συμμετοχή και 3 Τρικαλινών

Με συμμετοχή και 3 Τρικαλινών

Με δράση και στην Θεσσαλία εγκληματική οργάνωση που

Κεράκια

Έχασε την «μάχη» ο 35χρονος Χρήστος Αγναντής

Στην ΜΕΘ του «Ιπποκράτειου» Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, άφησε την

---Χρήστος Μιχαλάκης---

Στο χειρουργείο ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος

Στο Νοσοκομείο Τρικάλων εισήχθη για χειρουργική επέμβαση ο

Προτεινόμενα

πιάνο

Ρεσιτάλ πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων

Αύριο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων θα

Στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων το «ΗΛΕΚΤΡΟ….. σοκ»

Στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων το «ΗΛΕΚΤΡΟ….. σοκ»

Την ερχόμενη Τρίτη στις 9 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο

Τρενάκι Πήλιο

Εκδρομή στο Πήλιο και … μπάρμπεκιου

Εκδηλώσεις από τον Σύλλογο Φίλων Σιδηροδρόμου

-ΤΕΦΑΑ Τρικάλων-

«Εναλλακτικό φοιτητικό πάρτι» ή μάθημα πολιτισμού από τους

Την Τρίτη 23 Μαΐου βρέθηκα προσκεκλημένος από τον Κοσμήτορα της

κρασι στην υγειά μας

Προαναγγελία κατάργησης του ειδικού φόρου στο κρασί

Μετά από 1 χρόνο από την επιβολή του ειδικού φόρου στο κρασί, η

Αγγελική Μπόζιακα: Μετά το Γυμνάσιο τι;

Αγγελική Μπόζιακα: Μετά το Γυμνάσιο τι;

Οι μαθητές/τριες της Γ΄ τάξης του 5ου Γυμνασίου είχαμε την

© 2009-2017 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης