Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεν …ψιχαλίζει

«Τριγμοί» μετά την αποκάλυψη του trikalanews.gr και ανακοίνωση της Ένωσης Ιατρών Τρικάλων με "άδειασμα" του Διοικητή…
 
 Δεν φαίνεται (αναμενόμενο) να έπεισαν οι σημερινές «ερτζιανές» αναφορές του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων ούτε την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Ν. Τρικάλων επί της αποκαλύψεως του trikalanews.gr περί επιχείρησης … «φίμωτρο» σε μια εποχή που τα …τανκ είναι στην θέση τους και υποτίθεται ότι έχουμε δημοκρατία στον δημόσιο βίο της χώρας.
 
Με τίτλο «Εμπρός, πίσω ολοταχώς» η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών και Κέντρων Υγείας Τρικάλων, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση που «αδειάζει» τον Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων στα όσα δήλωνε (τα περισσότερα συκοφαντικά για το site και για την «Λαϊκή Ενότητα») σήμερα στα «ερτζιανά», επιχειρώντας για πολλοστή να κάνει το μαύρο (κατάμαυρο) λευκό…
 
 Η ανακοίνωση της Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών και Κέντρων Υγείας  Νομού Τρικάλων, αναφέρει τα εξής:
 
«Απόπειρα φίμωσης ώστε να αποσιωπώνται απόψεις και δρώμενα που αφορούν το χώρο της υγείας και το Νοσοκομείο Τρικάλων επιχείρησε η Διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων ενεργοποιώντας  παλαιότερη απόφαση του Δ.Σ. του έτους 2006, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά ΄΄Σας εφιστούμε την προσοχή και παρακαλείστε πριν προβείτε σε οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτηση, που αφορά θέματα του Νοσοκομείου ή οποιαδήποτε θέματα Υγείας, να προηγείται η σχετική ενημέρωση στη Διοίκηση του Γ.Ν. Τρικάλων΄΄.  
 
Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν. Τρικάλων τέτοιες παλαιοκομματικού τύπου πρακτικές δεν αφορούν μόνο προσωπικές θέσεις και απόψεις του Διοικητή αλλά έχουν να κάνουν και με τη στάση που επιλέγει να κρατήσει ο πολιτικός χώρος που τον στηρίζει απέναντι στις κερδισμένες με αίμα δημοκρατικές ελευθερίες των εργαζομένων.

Το ¨κρυφτούλι¨ κατάντησε βαρετό.

Καλούμε όλα τα κόμματα, τους βουλευτές, τα εργατικά σωματεία  να τοποθετηθούν πάνω στο ζήτημα άμεσα. Το Νοσοκομείο ανήκει στο λαό και δεν είναι τσιφλίκι κανενός.

Ζητάμε την άμεση ανάκληση της απόφασης, που παραπέμπει σε άλλες σκοτεινές εποχές, από το παρόν Δ.Σ του Νοσοκομείου Τρικάλων».
 
Όπως γίνεται αντιληπτό τα «ερτζιανά» νέα …παραμύθια περί «απαγόρευσης δηλώσεων μόνο Διευθυντών Κλινικών και εφόσον …διαφημίζουν προϊόντα» δεν έγιναν πιστευτά ούτε από την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών και Κέντρων Υγείας  Νομού Τρικάλων που μάλλον θα βρεθεί και αυτή να κατηγορείται για … υπόγειες διαδρομές με το site…
 
Το επαναλαμβάνουμε προς αυτούς που έχουν και το … καρπούζι και το … μαχαίρι και την ευθύνη μιας ομαλής λειτουργίας του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Δεν …ψιχαλίζει…
 
 
 
 
 
 
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή