Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διοικητής ή δικτάτορας ;

Είναι πραγματικά πολιτικό γεγονός πρώτου μεγέθους,  η πληροφορία της Τρικαλινής ειδησεογραφικής και ενημερωτικής ιστοσελίδας Trikalanews, ότι στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Τρικάλων στάλθηκε γραπτή εντολή της Διοίκησης του με το εξής κατάπτυστο περιεχόμενο:  «Συνεντεύξεις στα ΜΜΕ σας εφιστούμε την προσοχή και παρακαλείστε πριν προβείτε σε οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτηση, που αφορά θέματα του Νοσοκομείου ή οποιαδήποτε θέματα υγείας, να προηγείται η σχετική ενημέρωση στη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων».

Φαίνεται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βγάζει δήθεν την  Ελλάδα από τα μνημόνια, για να την βάλει «στο γύψο»!!!

Η αδιανόητη  αυτή απόφαση και ντιρεκτίβα του διοικητή του Νοσοκομείου προς τους εργαζόμενους, πρέπει να καταδικαστεί από το σύνολο του δημοκρατικού κόσμου  και  να αποσυρθεί άμεσα.

Καλούμε τα σωματεία των εργαζομένων στο νοσηλευτικό ίδρυμα και το εργατικό κέντρο Τρικάλων να πάρουν άμεσα θέση και να απαιτήσουν με συλλογικές τους αποφάσεις την ανάκληση της αντιδημοκρατικής αυτής απόφασης που θυμίζει τις πιο σκοτεινές περιόδους της δημόσιας ζωής του τόπου μας.

Το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης και της δημοσιοποίησης των πολιτικών και επιστημονικών απόψεων, αλλά και των συνδικαλιστικών θέσεων, είναι κατοχυρωμένο όχι μόνο με βάση τις συνταγματικές επιταγές, αλλά κυρίως χάρη στους αγώνες του λαού μας και των εργαζόμενων για δημοκρατία και ελευθερία.

Κανένας διορισμένος διοικητής οργανισμού και καμία κυβέρνηση, ακόμα και αυτή «της καθόλου Αριστεράς», δεν μπορεί να το καταργήσει .  
ΛΑ.Ε. Τρικάλων

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή