Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φύγετε τώρα!

Δυστυχώς, η κατάσταση στην χώρα μας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Τίποτε δεν αφήνει ίχνος αισιοδοξίας, δεδομένου ότι αντί να πάρει μπροστά η οικονομία και να αρχίσει να δουλεύει ο κρατικός μηχανισμός όλα βαλτώνουν στα λασπόνερα της αποτυχημένης συγκυβέρνησης.

Βαδίζουν χωρίς όραμα, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς ικανότητες και παίζουν πολιτικά παιχνίδια, για να παραμείνουν στην καρέκλα της εξουσίας.

Η Ελλάδα είναι θανάσιμα εγκλωβισμένη στα πλοκάμια της ψευτοΑριστερής κουλτούρας και της ψευτοΔεξιάς θολούρας και οι Τσίπρας-Καμμένος είναι μια διαρκής και ασύμμετρη απειλή για την πατρίδα μας. Τα γεγονότα δείχνουν πως η συγκυβέρνηση χρεώνεται στην θητεία της περισσότερους  από 500 νεκρούς συμπολίτες μας. Είναι η πιο αιματοβαμμένη κυβέρνηση.

Η ανείπωτη τραγωδία της Αττικής, που συνέβη την Δευτέρα 23 Ιουνίου 2018 είναι ο αψευδής μάρτυρας της δολοφονικής κυβέρνησης, των Τσίπρα – Καμμένου.

Εκατοντάδες συγγενείς μας, φίλοι μας, συμπολίτες μας, γνωστοί μας και προπάντων Έλληνες κάηκαν σαν τα ποντίκια από τις μανιασμένες φλόγες στο Μάτι της Αττικής, 30 χιλιόμετρα από την Ομόνοια.

Δεν υπήρξε καμία πρόνοια, κανένας συντονισμός, καμία ειδοποίηση από το διαλυμένο κράτος των μαθητευομένων Μάγων του ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Έτσι γονείς, παππούδες, παιδιά, φίλοι και ανυποψίαστοι πολίτες έφυγαν από αυτήν την ζωή αγκαλιασμένοι και απανθρακωμένοι.
Μέρες πέρασαν και κανένας Υπουργός δεν τόλμησε να επισκεφθεί τον «Κρανίο Τόπο». Κυβέρνηση Τοπική Αυτοδιοίκηση, Δασικές Υπηρεσίες, φοβότανε την οργή του λαού και δεν πλησίαζαν.

Σιγά-σιγά, όταν η στάχτη είχε καταλαγιάσει, άρχισαν οι πρώτες επισκέψεις των κρατούντων, που αποδοκιμάστηκαν από τους συγγενείς των θυμάτων και τους καταστραμμένους πολίτες.

Έστησε ο Τσίπρας σόου, την Δευτέρα το βράδυ και έδειξε, με τα όσα ρωτούσε, πως ο άνθρωπος είναι άσχετος και επικίνδυνος. Η συνέντευξη τύπου με τον Τόσκα, Τζανακόπουλο και τους Αρχηγούς της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, και οι δύο εκλεκτοί του ΣΥΡΙΖΑ, απογοήτευσε τους Έλληνες. Κρίμα στα…γαλόνια που έφεραν πάνω τους. Γνώριζαν από την αρχή για νεκρούς, τους έκρυβαν και έκαναν σόου!

Ο εξαφανισμένος Πρωθυπουργός επιτέλους την περασμένη Παρασκευή, μετά από 5 ημέρες δραματικής ιστορίας στο Μάτι της Αττικής, βγήκε στην TV να αναλάβει την «πολιτική ευθύνη». Έκανε και αυτός μια ακόμη συνέντευξη της ντροπής.

Όποιος έχει ευθύνη και την αναλαμβάνει παραιτείται, σύντροφοι των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Δεν κάνατε το αυτονόητο δηλαδή αυτό που έκανε η Υπουργός της Πορτογαλίας, μετά τις πυρκαγιές και τους θανάτους αθώων πολιτών δηλαδή παραιτήθηκε.

Κάηκαν συμπολίτες, καταστράφηκαν περιουσίες και ο Τσίπρας πέντε μέρες δεν επισκέφθηκε τον τόπο της καταστροφής.

Οι ψυχές των αθώων Ελλήνων που πήγαν στον Άδη εξ αιτίας της δικής τους ανικανότητας και οι Έλληνες ζητούν να φύγετε τώρα όλοι σας. Δεν μπορεί ο Τσίπρας να αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη και να παραμένει … δεμένος στην καρέκλα της εξουσίας.

Το ίδιο πράγμα κάνουν και οι Τρομοκρατικές Οργανώσεις. Αφού σκοτώσουν αθώους πολίτες, μετά αναλαμβάνουν και την … ευθύνη….!

Ο Τσίπρας, το δεκανίκι του ο Καμμένος και τα καραβάνια τους είναι επικίνδυνοι. Να φύγουν τώρα πριν κάνουν στάχτη όλη την χώρα.

Η συγκυβέρνηση πνίγηκε στα λασπόνερα της Μάνδρας και στην στάχτη στο Μάτι της Αττικής. Με αυτούς τους ανθρώπους οι τραγωδίες και οι καταστροφές θα βουλιάξουν περισσότερο την Ελλάδα. Τέτοια εγκλήματα ούτε συγχωρούνται ούτε παραγράφονται…!

Μάθετε, όμως, και το τελευταίο μακάβριο ανέκδοτο του Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Φαμέλλου. Προκήρυξε 5.066 θέσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση των πυρκαγιών και άλλων φυσικών φαινομένων, αλλά οι προσλήψεις για την Αντιπυρική προστασία θα γίνουν τον… Αύγουστο (πού ναι παχιές οι μύγες).

Οι ψυχές των θυμάτων, οι δικοί τους άνθρωποι και οι Πανέλληνες θέλουν να φύγετε αμέσως, γιατί ο Ιστορίες φρίκης από την κόλαση στο Μάτι Αττικής θα γίνουν οι Ερινύες, και θα σας κυνηγούν και μετά τον θάνατό σας.

ΟΧΙ άλλες ζωές για θυσία στο βωμό της πολιτικής σκοπιμότητας, της ανικανότητας και του κέρδους. Σεβαστείτε τις ψυχές, που καταστρέψατε και φύγετε.

Τσίπα δεν έχετε κ. Τσίπρα και κ. Καμμένο;
 
Δρ. Κώστας Πατέρας D. Ed., M.Ed., Ph.D.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή