Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σε …υπόγειες διαδρομές και το ΚΚΕ στα Τρίκαλα;

Μετά την «Λαϊκή Ενότητα» και το ΚΚΕ παίρνει δημόσια θέση για το «κατάμαυρο» του Νοσοκομείου Τρικάλων.
 
Σε ανακοίνωση του ΚΚΕ Τρικάλων με τίτλο «Διοίκηση Νοσοκομείου Τρικάλων: Κάν’ το όπως και οι προηγούμενοι», αναφέρονται τα εξής:
«Τα βήματα των προηγούμενων διορισμένων-«φυτευτών» διοικητών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ακολουθεί πιστά και η νυν διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων.

Σαν να μην έφταναν η υποστελέχωση, η υποχρηματοδότηση, η υπερεφημέρευση και υπερεργασία του προσωπικού, οι περικοπές μισθών, η γενίκευση των ελαστικών σχέσεων εργασίας, η συνεχής ομηρία και η διαρκής απειλή της απόλυσης (πχ καθαρίστριες , επικουρικοί), η λειτουργία των μονάδων υγείας με κριτήρια επιχείρησης ΑΕ,  ήρθε να προστεθεί και η εκστρατεία φίμωσης κάθε φωνής που αντιστέκεται στην πολιτική  ισοπέδωσης των λαϊκών δικαιωμάτων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Τελευταίο  επεισόδιο στο σήριαλ του Νοσοκομείου η νεκρανάσταση της απαράδεκτης απόφασης – για απαγόρευση δημόσιων τοποθετήσεων σε θέματα του Νοσοκομείου χωρίς την έγκριση της διοίκησης- η οποία είχε παρθεί  το 2006 από τη τότε διοίκηση –επί κυβέρνησης  ΝΔ.

Φαίνεται πως ο διοικητής του ΓΝΤ αξιοποιεί κατάλληλα τις «παρακαταθήκες»  που του άφησε «το κατεστημένο του παρελθόντος», ενώ ζήλεψε και τα «έργο» αυταρχισμού που άφησαν οι υπουργοί της κυβέρνησής του, όπως η κατάργηση του απεργιακού δικαιώματος, το ξύλο και τα χημικά σε συνταξιούχους και  φοιτητές,  θέλοντας να πάρει λίγη  από τη δόξα τους. Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι η αντιλαϊκή πολιτική πάει χέρι -χέρι με το αυταρχισμό και την καταστολή.

Δεν υπάρχει χρόνος για άλλες αυταπάτες ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο από την κυβέρνηση και τους εντεταλμένους της.
Είναι η ώρα της οργάνωσης του αγώνα και της αντεπίθεσης.

Δίνουμε το χέρι σε κάθε φωνή  που αντιστέκεται για να διεκδικήσουμε τις σύγχρονες ανάγκες μας».

Προφανώς κατά την …πάγια τακτική του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων, η ανακοίνωση του ΚΚΕ είναι προϊόν …υπόγειας διαδρομής του κόμματος με το site μας με στόχο να τον πλήξουν για την εξυπηρέτηση σκοτεινών συμφερόντων…
Αναμένουμε και άλλες αυτοαποκαλούμενες «δημοκρατικές δυνάμεις» να μας πουν την άποψή τους και να έρθουν μαζί μας σε …υπόγειες διαδρομές σε ένα θέμα άκρως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή