Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο Καστράκι η τηλεοπτική εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα»

Χθες είχαμε την τιμή να φιλοξενηθούμε αρχικά ως περιοχή και μετά ως άτομα από την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» που προβάλλεται μέσω του Star TV.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής έγινε όχι μόνο αναφορά αλλά και προβολή της ευρύτερης περιοχής και κυρίως του Καστρακίου, πράγμα το οποίο με τιμά και με χαροποιεί ιδιαιτέρως. Επίσης στην διάρκεια αυτής έγινε εκτενή αναφορά στο άθλημα της αναρρίχησης αλλά και προσωπική αναφορά μου στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που πρέπει να στηρίξουμε καθώς και στην έλλειψη υποδομών.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τα πεπειραμένα μέλη της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας κ.κ Ευάγγελο Μπάτσιο και Χρήστο Κρίτσα που συνέβαλαν με τη συμμετοχή τους ώστε να βγει το θετικό αυτό αποτέλεσμα.

Την επιμέλεια της προβολής της εκπομπής είχε ο γνωστός δημοσιογράφος Κος Σπύρος Σιγούρος όπου τον ευχαριστώ θερμά που συνέβαλε με την σειρά του για την ανάδειξη της περιοχή μας.

Τέλος η δέσμευση μου για ουσιαστική προσπάθεια προβολής της ευρύτερης περιοχής των Μετεώρων και συγκεκριμένα του Καστρακίου δεν σταματά εδώ αλλά ούτε μένει σε ανούσιες φωτογραφίες.

Γκόγκος Β. Γεώργιος
Τοπικός Σύμβουλος Καστρακίου
Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή