Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δήλωση της Ραχήλ Μακρή

Για την δίωξη σε βάρος του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Η συλλήβδην ποινικοποίηση της αγανάκτησης απλών πολιτών (κατά του προκλητικού μισέλληνα Δημάρχου τους) ως «φασιστών» και «Γκοτζαμάνηδων», δεν φαίνεται πως βοήθησε το καθεστώς Τσίπρα να δυσφημίσει τη λαϊκή πατριωτική αφύπνιση που εκδηλώνεται συνεχώς μετά τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία.

Στην προσπάθεια, λοιπόν, να εξισορροπήσει τις εντυπώσεις και να βγει από την πολιτική απομόνωσή της, η καμαρίλλα του Αλέξη Τσίπρα, δεν διστάζει να στραφεί κατά των πρώην «συντρόφων» της Πρώτης Φοράς Αριστεράς, στοχοποιώντας τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Η καθυστερημένη δικαστική δίωξη κατά του Π. Λαφαζάνη για το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, εξυπηρετεί όμως και άλλους πολιτικούς στόχους, πέραν της στοχοποίησης στο πρόσωπό του κάθε μορφής «αριστερού πατριωτισμού» (ως επικοινωνιακό αντίβαρο στο κυνήγι «ακροδεξιών» μαγισσών).

Οι ανάλγητοι εντολοδόχοι της τρόικας γνωρίζουν, πως μόνο η γενική σεισάχθεια εκτός Ευρώ θα μπορούσε να δώσει οριστική λύση στο απόλυτο οικονομικό αδιέξοδο της διογκούμενης Υπερχρέωσης των Πάντων προς Πάντες που έχει προκαλέσει η μνημονιακή λαίλαπα: εργαζόμενοι, επαγγελματίες και επιχειρηματίες χρωστούν σε Εφορία και ντόπιες Τραπεζες, το κράτος χρωστάει στους Δανειστές, τους Προμηθευτές του, τους εξαγωγείς και τα Κοινωνικά Ταμεία, ενώ οι ντόπιες Τράπεζες χρωστούν στην ΕΚΤ, ΤτΕ, την Εφορία και τους… «ανταποκριτές» τους.

Έτσι μας πνίγει μια τεράστια φούσκα δημόσιου και ιδιωτικού, εσωτερικού και εξωτερικού «χρέους», που ξεπερνάει τα 600δις ευρώ, λειτουργεί σαν αντλία αφαίμαξης του εθνικού πλούτου της χώρας, στραγγαλίζει κάθε δυνατότητα ανάκαμψης και καταστρέφει τις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων, οι οποίοι μετατρέπονται σε άστεγους παρίες στην ίδια τους την πατρίδα.

Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, για το οποίο κατηγορείται ως υποκινητής, ο Παναγιώτη, Λαφαζάνη,, κατάφερε τουλάχιστον μέχρι στιγμής να καθυστερήσει αυτή την παράλογη γενοκτονία χιλιάδων νοικοκυριών.

Για αυτό πρέπει πάση θυσία να στηρίξουμε το κίνημα αυτό και να μην επιτρέψουμε να επικρατήσει στη χώρα μας η κατευθυνόμενη από την ΕΚΤ και τους μεγαλοκερδοσκόπους ιδιοκτήτες των αφελληνισμένων τραπεζών (Σόρος, Πόλσον), εκστρατεία συκοφάντησης και διώξεων εναντίον αυτού του κινήματος σωτηρίας της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων.

Πρέπει να συνειδητοποιήσει κάθε Έλληνας πολίτης, πως είναι θύμα οικονομικής γενοκτονίας και όχι τυχαίων συνθηκών επιχειρηματικής ή επαγγελματικής αποτυχίας.

Μόνο έτσι μπορεί να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να ανατρέψει το εγκληματικό κατοχικό καθεστώς λεηλασίας,

Εθνοκτονίας και τρόμου.

Νυν υπέρ πάντων Αγών.

Ραχήλ Μακρή
Οικονομολόγος (MSc in Banking)
Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του «Μετώπου Νίκης»
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή