Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η απόλυτη ταπείνωση του «πολύ» κ. Σπίρτζη

Ο  Υπεύθυνος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» για Υποδομές, Μεταφορές, Έρευνα και Ψηφιακή Πολιτική, Γιάννης Μανιάτης,  έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Με την νέα ΚΥΑ που υπέγραψε μαζί με τον κ. Τσακαλώτο, ο πολύς κ. Σπίρτζης, ο υπέρμαχος του κινήματος «δεν πληρώνω», ο άτεγκτος διαπραγματευτής και υπερασπιστής των συμφερόντων του Ελληνικού  δημοσίου απέναντι στις παράλογες απαιτήσεις των παραχωρησιούχων των πέντε  οδικών αξόνων, που πριν λίγους μήνες με την δική του υπογραφή τους έδινε  μόνον επιπλέον  600 εκ. ευρώ για την ολοκλήρωσή των έργων, ο άνθρωπος που θα μείωνε τα διόδια, ο Υπουργός που θα εφάρμοζε εκπτωτικές πολιτικές για τους συχνούς χρήστες και τις ειδικές ομάδες πολιτών, ο μπροστάρης που θα γκρέμιζε μαζί με τους φλογερούς μαχητές του κινήματος «δεν πληρώνω» τα μετωπικά διόδια των Αφιδνών, ο Υπουργός που θα εφάρμοζε πρώτος τα ηλεκτρονικά διόδια στην Εγνατία οδό αλλά πριν λίγες μέρες πήρε πίσω αυτή του την απόφαση, έρχεται σήμερα και επιβάλει  τεράστιες αυξήσεις στις τιμές των διοδίων της Εγνατίας Οδού.
 
Αυτή τη φορά, βάζοντας πλάτη  στους κακούς υποψήφιους παραχωρησιούχους της Εγνατίας Οδού, έτσι ώστε ο διαγωνισμός παραχώρησης του οδικού άξονα που βρίσκεται σε εξέλιξη από το ΤΑΙΠΕΔ να γίνει ελκυστικότερος για κάθε ενδιαφερόμενο, εξαιρετικά επώδυνος όμως, για τους πολίτες των τεσσάρων Περιφερειών της Βόρειας Ελλάδας.

Όμως δεν σταματά μόνο στην αύξηση αυτή.

Η ΚΥΑ προβλέπει πως από 1η Ιανουαρίου 2019 καταργείται κάθε απαλλαγή από την πληρωμή διοδίων, με την εξαίρεση των ανέργων, που σε αυτούς είναι πράγματι  γαλαντόμος, αφού τους δίνει την δυνατότητα να διέρχονται δωρεάν, όταν δείχνουν την κάρτα ανεργίας.
Εξάλλου για όλα αυτά έχει τρανταχτό άλλοθι για ακόμη μια φορά.

Η επιλογή του αποτελεί ένα από τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της 4ης αξιολόγησης.

Η απόλυτη ταπείνωση!!!».
 
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή