Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παναγιώτης Λαφαζάνης: Σταματήστε την εθνική προδοσία και την καταστροφή της κοινωνίας

Δήλωση του Γραμματέα του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑ.Ε.

Σε δήλωσή του, ο Γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της «Λαϊκής Ενότητας» Παναγιώτης Λαφαζάνης, ανέφερε τα εξής:

«Αποτελεί βάναυση πρόκληση στην κοινωνία και την προάσπιση της πατρίδας μας το γεγονός ότι η κυβέρνηση, σε ώρες που απειλείται η ειρήνη και κλιμακώνονται οι απειλές κατά της ασφάλειας και της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας, προχωρά ανάλγητα και διευρύνει παχυδερμικά τους παράνομους και σκοτεινούς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς της λαϊκής περιουσίας, οι οποίοι προγραμματίζεται να έρθουν σε εκατοντάδες αυτήν την Τετάρτη (18/4).

Αυτή η βάρβαρη κλιμάκωση των πλειστηριασμών από την κυβέρνηση, με την συναίνεση όλου του βρώμικου μνημονιακού μπλοκ, δεν είναι μόνο κοινωνικά απαράδεκτη αλλά και συνιστά μια πράξη εθνικής προδοσίας και πισώπλατο κοινωνικό χτύπημα στην ασφάλεια και την άμυνα της πατρίδας μας.

Είναι αδιανόητο αυτήν την ώρα να καλείται σε συσπείρωση ο ελληνικός λαός για την υπεράσπιση της πατρίδας και με το άλλο χέρι η ανάλγητη εξουσία, σε συνεργασία με την τρόικα και τις τράπεζες, να ληστεύει αυτόν τον λαό, αρπάζοντας τα σπίτια και τις περιουσίες του.
Αυτήν την ώρα καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει εδώ και τώρα τους πλειστηριασμούς και να προχωρήσει σε βαθύ κούρεμα των χρεών και πολύ γενναίες ρυθμίσεις στο πλαίσιο μιας διευρυμένης σεισάχθειας των ιδιωτικών χρεών.

Αυτό επιβάλλουν αυτές τις στιγμές τα εθνικά μας συμφέροντα και η ανάγκη επανεκκίνησης της οικονομίας μας.

Κάθε άλλη εμμονή στην αρπαγή περιουσιών συνιστά πράξη εθνικής μειοδοσίας, εθνικής προδοσίας και εθνικής υπονόμευσης».
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή