Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χρυσή Αυγή: Στην Δικαιοσύνη οι συκοφάντες

Έναν μαζικό πόλεμο λάσπης και συκοφαντίας με αιχμή του δόρατος ψεύτικες ειδήσεις δέχεται τις τελευταίες ημέρες η Χρυσή Αυγή με αφορμή την παρουσία της στο πλευρό των πυροπαθών.

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασαν οι φονικές πυρκαγιές σε Ανατολική και Δυτική Αττική οι Βουλευτές και ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου προσέτρεξαν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που το είχαν ανάγκη.

Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στο πύρινο μέτωπο, αλλά και μετά στις πληγείσες περιοχές με συνεχείς ανθρωπιστικές δράσεις αντιμετωπίστηκε με θέρμη από τους πυρόπληκτους, αλλά και το σύνολο της κοινωνίας που διαπίστωσε για ακόμη μια φορά πως είμαστε οι μόνοι που ενδιαφερόμαστε για τον πολίτη.

Αυτή η θετική ανταπόκριση πανικόβαλε το σύστημα που εξαπέλυσε λασπολόγους, παπαγαλάκια και "τρολ" του διαδικτύου να διασπείρουν ψεύτικες ειδήσεις για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στα πύρινα μέτωπα.

Τα ψέματα κινήθηκαν σε δύο άξονες: 1)ότι δήθεν υπήρχαν κάποιοι που αποδοκίμασαν τους Συναγωνιστές και β) ότι συνελήφθησαν Χρυσαυγίτες για πλιάτσικο στις πληγείσες περιοχές! Επαναλαμβάνουμε πως τίποτα από αυτά δεν συνέβη, ενώ οι συλληφθέντες πλιατσικολόγοι ήταν ρομά.

Οι ψευδείς ειδήσεις μάλιστα ύστερα από το "Ποντίκι" και τα "Παραπολιτικά" έφτασαν στο σημείο να αναπαραχθούν από το διεθνές κύκλωμα συκοφαντίας του Indepedent, καθώς και από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τονίζουμε ξανά ότι όλα τα παραπάνω είναι στοχευμένες ψεύτικες ειδήσεις, αποκυήματα φαντασίας και προϊόν λασπολογίας και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθώς ΟΛΟΙ οι Συναγωνιστές έτυχαν θερμής υποδοχής από τους πληγέντες, οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για την συνεισφορά τους.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή θα κινηθεί άμεσα νομικά κατά του ΑΠΕ, του Indepedent και των λοιπών μέσων που αναπαρήγαγαν τις συκοφαντίες, αξιώνοντας άμεση επανόρθωση και αποκατάσταση της αλήθειας.
 
 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή