Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης αντιπροσωπεύει το παρελθόν των μνημονίων και της χρεοκοπίας»

   Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού στον κ. Μητσοτάκη μετά και την ομιλία του στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ.

   Συγκεκριμένα, ο  ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως το δανεικό σύνθημα της ΝΔ από τον Ομπάμα δεν είναι ικανό να κρύψει το συνδυασμό Πινοσέτ και Θάτσερ από το πρόγραμμά της καθώς και την εναντίωσή της προς την κοινωνία, υπονοώντας τη δυσαρέσκειά του από το προτεινόμενο ασφαλιστικό σύστημά της και τους κανόνες και μεταρρυθμίσεις που θέτει για την οργάνωση του κράτους.

   Επιπλέον, έκανε λόγο για νέο μνημόνιο του κ. Μητσοτάκη ενώ τόνισε πως η ΝΔ στηρίζει και προωθεί τα μεγάλα συμφέροντα, τις άκρατες ιδιωτικοποιήσεις και τη διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος παραμελώντας τους εργαζομένους και τα δικαιώματά τους, τη δημοκρατία και την πρόοδο.

   Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει επιτιθέμενος στον κ. Μητσοτάκη και εξαίροντας τον εαυτό του τονίζοντας ότι «Ο κ. Μητσοτάκης αντιπροσωπεύει το παρελθόν των μνημονίων και της χρεοκοπίας, του άγριου νεοφιλελευθερισμού και του αυταρχισμού. Η Ελλάδα, όμως, έχει αφήσει πίσω της οριστικά  όσους την έφεραν στο χείλος του γκρεμού και τώρα μπορεί με αισιοδοξία να σχεδιάσει το μέλλον της».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή