Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στο πολυνομοσχέδιου για το υπαίθριο εμπόριo και τα Επιμελητήρια ο Χρήστος Σιμορέλης

Το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης με τίτλο «Άσκηση Υπαίθριων Εμπορικών Δραστηριοτήτων, εκσυγχρονισμός της επιμελητηριακής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις.» θα εισηγηθεί ο Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης, τις επόμενες
ημέρες στις Επιτροπές και στην Ολομέλεια της Βουλής.

Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο περιλαμβάνει 3 μέρη.

Αρχικά, εμπεριέχει μια ολοκληρωμένη πρόταση για την λειτουργία του υπαίθριου εμπορίου, με πλήρη καταγραφή όλων των μορφών, ενίσχυση του παραγωγού και τεχνολογική αναβάθμιση της οργάνωσης του.

Στην συνέχεια το Νομοσχέδιο, επιχειρεί τον εκσυγχρονισμό της Επιμελητηριακής Νομοθεσίας, ώστε τα Επιμελητήρια να μετατραπούν σε πραγματικούς πυλώνες της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας και να αποτραπούν οι παθογένειες του παρελθόντος.

Το 3ο μέρος, περιέχει διατάξεις του Υπουργείου Οικονομίας για την καταπολέμηση του παραεμπορίου, την διαχείρισης ιδιωτικού χρέους και τον εξορθολογισμό των προστίμων.

Η εισήγηση στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στις 10 το πρωί και θα ακολουθήσει ακρόαση των φορέων την ερχόμενη Τρίτη.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή