Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αναβίωση του διπλού φονικού

Σε Β΄ βαθμό η δίκη των δολοφόνων των Αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ Γιάννη Ευαγγελινέλη και του Τρικαλινού Γιώργου Σκυλογιάννη τον Μάρτιο του 2011.
 
Ξεκίνησε την προηγούμενη Παρασκευή και συνεχίστηκε σήμερα στο Εφετείο, η δίκη των κατηγορούμενων για τις δολοφονίες των Αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ Γιάννη Ευαγγελινέλη και του Τρικαλινού Γιώργου Σκυλογιάννη τον Μάρτιο του 2011.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 21 Μαρτίου 2013 από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας είχαν επιβληθεί 2 φορές ισόβια και επιπλέον 25 χρόνια κάθειρξη στους Γιάννη Σαββίδη και Ανδρέα Ποφίδη για τη δολοφονία, με καλάσνικοφ, στην περιοχή του Ρέντη των 2 Αστυνομικών καθώς και για 6 ακόμη απόπειρες ανθρωποκτονίας και για εγκληματική οργάνωση.

Η ίδια ποινή, επιβλήθηκε και στον  Γιώργο Εμερζίδη για απλή συνέργεια στις ίδιες εγκληματικές πράξεις χωρίς ελαφρυντικό.

Ο τελευταίος,  πριν από λίγους μήνες είχε αθωωθεί για την πράξη της ληστείας και αφέθηκε ελεύθερος, πριν συμπληρώσει το ανώτατο όριο προφυλάκισης για την υπόθεση του διπλού φονικού.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή