Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Από το μεσημέρι οι αιτήσεις για δωρεάν φιλοξενία σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και ΚΔΑΠ

Από τις 12 το μεσημέρι και έως τις 9 Ιουνίου, θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο eetaa.gr οι αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», προκειμένου να φιλοξενηθούν τα παιδιά τους σε παιδικούς σταθμούς και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης.

Το πρόγραμμα, αφορά δωρεάν ένταξη βρεφών και νηπίων 2 μηνών έως 4 χρόνων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, παιδιών έως 12 ετών σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης και παιδιών -εφήβων με αναπηρία σε αντίστοιχες Δομές.

Φέτος στόχος είναι να χορηγηθούν επιταγές εισόδου (vouchers) για δωρεάν φιλοξενία 100.000 παιδιών. Πρόκειται για αριθμό ρεκόρ, καθώς είναι αυξημένη η χρηματοδότηση του προγράμματος σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Συγκεκριμένα φέτος διατίθενται 205 εκ. ευρώ, εκ των οποίων τα 132 εκ. ευρώ καλύπτονται από εθνικούς πόρους και τα υπόλοιπα 73 εκ. ευρώ καλύπτονται με χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2010.

Μετά την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων με τους δικαιούχους, οι αιτούντες μπορούν να προχωρήσουν σε ενστάσεις, ενώ τα τελικά αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι το τέλος Ιουνίου.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή