Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ζήτησε «συγνώμη» για την γκάφα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Συγνώμη» από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την χθεσινή του αναφορά σε σχέση με την Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας, ζήτησε ο Πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την συνέντευξη Τύπου στην 82η ΔΕΘ.

Ο κ. Μητσοτάκης, είχε ευχηθεί καλή… Ευρωπαϊκή πορεία στον ΠΑΟΚ» και ζητώντας «συγγνώμη», ανέφερε «Έκανα λάθος. Ζητώ συγγνώμη από τους φίλους του ΠΑΟΚ. Είχα μείνει στο πρώτο παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει»…

Ταυτόχρονα για την παλαιότερη δήλωσή του ότι «ο ΠΑΟΚ πήρε το κύπελλο Ελλάδος με ΄΄πέτσινο΄΄ πέναλτι», σχολίασε «Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ ούτε καμία άλλη ομάδα. Θέλω το πρωτάθλημα να παίζεται επί ίσοις όροις.  Είμαι φίλαθλος απολαμβάνω το ποδόσφαιρο όπως και το μπάσκετ».

Ταυτόχρονα, άρπαξε την ευκαιρία για μια επίθεση στον  ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη που είχε δηλώσει «ο κ. Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ Πρωθυπουργός».

«Δεν ήμουν εγώ που πολιτικοποίησε αυτή τη συζήτηση. Δεν συμφωνώ με την πρακτική να αγοράζει κάποιος ΜΜΕ προκειμένου να στηρίξει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες»…

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή