Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας στο πλευρό κατοίκων της Κω

Την θλίψη του για τους νεκρούς καθώς και την συμπαράσταση και την στήριξη του συνόλου της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο.
Ο κ. Αγοραστός επικοινώνησε με τον κ. Χατζημάρκο και του εξέφρασε αφενός την βαθύτατη θλίψη του για τους 2 νεκρούς του σεισμού και αφετέρου την συμπαράσταση και την στήριξη σύσσωμου του Δ.Σ. και του συνόλου της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης στο δύσκολο έργο που επωμίζεται η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Ο κ. Αγοραστός ζήτησε από τον κ. Χατζημάρκο, να εκφράσει στους τραυματίες τις ειλικρινείς ευχές της Ένωσης για ταχεία ανάρρωση και να εκφράσει στο σύνολο της κοινωνίας της Κω την ολόθερμη συμπαράσταση της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.
Ο κ. Αγοραστός επισήμανε ότι «η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας βρίσκεται στη διάθεση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, των φορέων και των κατοίκων της Κω να παρέχει κάθε δυνατή στήριξη και να παρέμβει όπου κριθεί αναγκαίο και ότι η ΕΝΠΕ, καλεί την Κυβέρνηση να παρέχει άμεσα και αποτελεσματικά κάθε δυνατή βοήθεια στους κατοίκους του νησιού και να προχωρήσει γρήγορα στις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών».
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή