Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ηλεκτρονικά οι εγγραφές στα λύκεια ΓΕΛ – ΕΠΑΛ 2018-2019

Έως την Πέμπτη 31 Μαΐου στις 2 το μεσημέρι, μπορούν οι μαθητές και μαθήτριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημοσίων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕΛ – ΕΠΑΛ για το σχολικό έτος 2018-2019, να υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης».

Οι αιτήσεις γίνονται μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/τριών ή ενήλικων προστατευόμενων μελών που δε διαθέτουν κωδικούς taxis, χρησιμοποιούνται οι κωδικοί taxis του κηδεμόνα που έχει καταχωρηθεί και στο ΠΣ myschool της σχολικής μονάδας, ή του κατά το νόμο υπευθύνου αντίστοιχα. Στην περίπτωση αυτή, απαιτείται αποδεικτικό έγγραφο δημόσιας αρχής για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους στο σχολείο.

Στην περίπτωση κατά την οποία οι αιτούντες/αιτούσες κηδεμόνες ή ενήλικοι/ες μαθητές/τριες δε διαθέτουν κωδικούς taxis, οφείλουν να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να τους αποκτήσουν έγκαιρα.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή