Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χάρης Θεοχάρης: Είναι κροκοδείλια τα δάκρυα του κ. Σπίρτζη για την κακοδιαχείριση του ΟΑΣΘ

Σκληρή κριτική στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σπίρτζη άσκησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τις αστικές συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης. 
 
«Ξαναγυρίσαμε στο ΠαΣοΚ του 1983. Ο κ. Σπίρτζης δεν το έχει κρύψει, εκεί ανδρώθηκε, την ίδια νοοτροπία αναπαράγει. Είναι η καρδιά του ΠΑΣΟΚ μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Απευθυνόμενος στους Βουλευτές της Ν.Δ και του ΠαΣοΚ, διερωτήθηκε «έχετε κάνει την αυτοκριτική σας; Σας άρεσε η κατάσταση στον ΟΑΣΘ; Κακοδιαχείριση, αναξιοκρατία, λιγότεροι οδηγοί και περισσότεροι διοικητικοί υπάλληλοι, λιγότερα δρομολόγια, περισσότερα επιδόματα και απευθείας αναθέσεις. Σκεφτήκατε τα λάθη που σήμερα επιτρέπουν στον υπουργό να σας επικρίνει και να φέρνει ένα νομοσχέδιο και να κρατικοποιεί εν έτει  2017;» και συνεχίζοντας την κριτική στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης, υπογράμμισε «το 1983 το ΠαΣοΚ έφερε τον Οργανισμό Ανασυγκρότησης Επιχειρήσεων. Δύο χρόνια μετά την άνοδο στην εξουσία. Σήμερα ο κ. Σπίρτζης ξεκινάει τον δικό του οργανισμό ανασυγκρότησης επιχειρήσεων. Αντιγράφει το ΠαΣοΚ, 2 χρόνια μετά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και ξεκινάει κρατικοποιήσεις. Είναι κροκοδείλια τα δάκρυα του κ. Σπίρτζη για την κακοδιαχείριση».
 
Αναφερόμενος στις 2.330 προσλήψεις που συνεπάγεται η κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ, τόνισε ότι «αυτές θα εμποδίσουν ισόποσες προσλήψεις σε γιατρούς, νοσηλευτές, εφοριακούς. Αλλά προτεραιότητα έχουμε τους διοικητικούς υπάλληλους των λεωφορείων, αυτούς χρειαζόμαστε» και  απευθυνόμενος στους Βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας υπογράμμισε ότι «δεν σας νοιάζει να σταματήσει η διαφθορά, σας νοιάζει να σταματήσει η διαφθορά των άλλων για να αντικατασταθεί με την διαφθορά τη, δική σας».
 
Κλείνοντας τη ομιλία του, άσκησε κριτική στη συνολική πολιτικής της κυβέρνησης χρεώνοντάς της αποτυχία σε όλα τα επίπεδα. 
 
«Αποτυχία στη διαπραγμάτευση, δεχτήκατε τα πάντα. Αποτυχία στο QE, δεν το πήρατε. Αποτυχία στο χρέος, πήγε στο 2018. Αποτυχία να βγείτε στις αγορές που διαφημίζατε ότι θα κάνετε. Αποτυχία στην ανεργία των νέων που πέφτει μόνο επειδή φεύγουν οι περισσότεροι στο εξωτερικό. Δε φτάνει να λέτε τα ίδια έκαναν και οι άλλοι. Δε φτάνει να λέτε ότι δεν είπατε ψέματα, ότι είχατε αυταπάτες. Ο Ελληνικός λαός αξίζει κάτι καλύτερο», ανέφερε ο κ. Θεοχάρης.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή