Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ξύλο με τραυματίες εξαιτίας …πλειστηριασμών

Ένταση σημειώθηκε μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και συγκεντρωμένων που διαμαρτύρονταν κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο.

Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ έγιναν και 4 προσαγωγές.

Ένας από τους τραυματίες είναι φωτογράφος που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Την κινητοποίηση πραγματοποίησαν  μέλη της Λαϊκής Ενότητας και του ΕΠΑΜ αντιδρώντας στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς με τους συγκεντρωμένους να πετούν … αυγά.

Νωρίτερα, διευκρινίσεις όσον αφορά τους σημερινούς πλειστηριασμούς στο κέντρο της Αθήνας και σε σχέση με τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας συλλογικοτήτων, είχε δώσει ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου.

«Πρόκειται για 4 πλειστηριασμούς που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν σήμερα σε συμβολαιογράφο στην εν λόγω περιοχή και οι οποίοι αφορούν οφειλές από επιχειρηματικά δάνεια υψηλότερων των 200.000 ευρώ (800.000, 420.000, 222.000 και 225.000). Επίσης, ένας και μόνο πλειστηριασμός αφορά οίκημα, το οποίο βρίσκεται στον Κορυδαλλό και δεν είναι η πρώτη κατοικία του οφειλέτη, ο οποίος διαμένει στη Βούλα Αττικής. Οι υπόλοιποι 3 πλειστηριασμοί αφορούν υπόγεια κτίσματα και αγροτεμάχια, τα οποία επίσης δεν αποτελούν πρώτη κατοικία των οφειλετών», αναφέρονταν στην σχετική ανακοίνωση.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή