Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

32η Συνάντηση Παραδοσιακών Χορευτικών Συγκροτημάτων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Νηλείας «Ο Κένταυρος» διοργανώνει την 32η  Συνάντηση των Παραδοσιακών Χορευτικών Συγκροτημάτων με την στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην γραφική πετροκτιστη κεντρική πλατεία του χωριού το  ερχόμενο Σάββατο στις 9.30 το βράδυ.
 
Η προσέλευση του κόσμου χρόνο με τον χρόνο είναι αυξημένη , ενώ  αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η βραδιά αποτελεί πόλο έλξης όχι μόνο της τοπικής κοινωνίας και της ευρύτερη περιοχής της Θεσσαλίας αλλά και μεγάλου  αριθμού παραθεριστών  που επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά τα ήθη και τα έθιμα αυτού εδώ του τόπου.

Φέτος συμμετέχουν με τα χορευτικά τους συγκροτήματα «Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου», «Μορφωτικός Σύλλογος Γαρεφείου ΄΄Κώστας Γαρέφης΄΄», «Κρητική Αδελφότητα Βόλου ΄΄Το Αρκάδι΄΄» και ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Νηλείας ΄΄O Κένταυρος΄΄».
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με τα  όργανα τους οι μουσικοί, Χρήστος Δασκαλόπουλος (Βιολί), Αντώνης Βούλγαρης (Λαούτο), Βαγγέλης Μπαντελάς (Κλαρίνο-Ζουρνά), Αναστασία Λύτρα (Κρουστά) και Ρία Μπαρμπή (Τραγούδι).
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή