Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​«Πενήντα Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι» στον Θερινό Κινηματογράφο Τρικάλων

Από αύριο Σάββατο έως την Τρίτη 27 Ιουνίου τον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο στο Μύλο Ματσόπουλου θα προβάλλεται καθημερινά στις 21.45 η ταινία «Πενήντα Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι».

Πρόκειται για μια αισθηματική – ρομαντική ταινία σε σκηνοθεσία Τζέιμς Φόλεϊ, όπου πρωταγωνιστούν οι Ντακότα Τζόνσον, Τζέιμι Ντόρναν και Κιμ Μπέισινγκερ.

Υπόθεση

Αποθαρρυμένη από τα πάθη και τα μυστικά του όμορφου δυνάστη της και αγαπημένου Κρίστιαν Γκρέι, η Αναστασία Στιλ σπάει τον δεσμό τους για να ξεκινήσει μια νέα καριέρα σε εκδοτικό οίκο του Σιάτλ. Αλλά το πάθος βρίσκεται ακόμα βαθιά μέσα της, και όταν αυτός της προτείνει μια νέα συμφωνία, η Αναστασία δεν μπορεί να αντισταθεί. 

Αναθερμαίνοντας την ιδιαίτερη σχέση τους, η νεαρή γυναίκα θα μάθει περισσότερα για το παρελθόν των Πενήντα Αποχρώσεων. Και καθώς ο Κρίστιαν πολεμάει με τους εσωτερικούς του δαίμονες, η Αναστασία έχει να αντιμετωπίσει τον θυμό και τη ζήλια της επί των άλλων γυναικών που ήταν εκεί πριν από αυτήν, και να πάρει την πλέον σημαντική απόφαση για τη ζωή της.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή