Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Στην Καλαμπάκα η παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»

Η θεατρική παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» που γνωρίζει τεράστια επιτυχία, «ανεβαίνει» για 9ο χρόνο και φέτος το καλοκαίρι σε μια περιοδεία σε όλη την χώρα.

Μεταξύ των περιοδειών και το υπαίθριο Δημοτικό θέατρο της Καλαμπάκας, που θα φιλοξενήσει την παράσταση το Σάββατο 29 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ.

Η παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» με έναν εξαιρετικά επιλεγμένο θίασο, προσφέρει άφθονο γέλιο και διασκέδαση. 

Δύο αδελφές (κανονικές) και τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες ταξιδεύουν στο χωριό της καταγωγής τους για να κηδέψουν τον πατέρα τους! Οι συγγενείς που τις συντρέχουν παρουσιάζουν όμως περίεργες και λανθάνουσες συμπεριφορές. Οι πρώην «φίλοι» του μπαμπά είναι λίγο… κάπως! Μία μοιρολογίστρα θέλει σώνει και καλά να κλάψει τον νεκρό αλλά κρύβει επιμελώς και ένα περίστροφο στην μαντίλα. Ο παραγιός δεν είναι Αλβανός! Είναι πέφτουλας. Το χωριό έχει φιλόδοξες δημοσιογράφους! Η Γωγούλα είναι προτεινόμενη για αποχώρηση στο Survivor. Ο Αγροφύλακας έχει βγάλει το Γυμνάσιο!  Σε κάποιους αρέσουν υπερβολικά τ’ Αρχαία (στους πιο πολλούς). Ο ίδιος ο νεκρός, κοιτάει μη θέλει βάψιμο το ταβάνι και όταν βλέπει την κηδεία του στην τηλεόραση ανακράζει «Τίποτα δεν είμαστε, βρε παιδί μου. ΧΟΥΣ!». Και το σπίτι αρχίζει να γεμίζει με πτώματα.  Από έρωτα, από συμφέρον, από κυνισμό και από αφέλεια… 

Την παράσταση έχουν παρακολουθήσει και αγαπήσει περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο θεατές. Ένα νούμερο ρεκόρ που συνεχίζει να αυξάνεται.

Την μαύρη κωμωδία σκηνοθετεί και αυτό το καλοκαίρι ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά οι Μπέσυ Μάλφα, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Σοφία Μουτίδου, Άννα Παναγιωτοπούλου, Θωμάς Πανδής,  Νίκος Πολυδερόπουλος, Αλέξανδρος Ρήγας, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Θανάσης Τούμπουλης, Παύλος Χαϊκάλης, Παρθένα Χοροζίδου και Κωνσταντία Χριστοφορίδου.

Κείμενο: Αλέξανδρος Ρήγας – Δημήτρης Αποστόλου

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας

Κοστούμια: Ελένη Μπλέτσα

Σκηνικά: Μαρία Αλανιάδη – Αγνή Στασινού 

Βοηθός Σκηνοθέτη: Αντώνης Αντωνίου

Παραγωγή: Γιώργος Κατσιβαρδέλος 

Τιμές εισιτηρίων : 18 ευρώ γενική είσοδος, 15 ευρώ με προπώληση, 12 ευρώ μειωμένα (Άνεργοι – Φοιτητές – Μαθητές – Συνταξιούχοι άνω των 65 ετών) 

Προπώληση εισιτηρίων Ζαχαροπλαστείο «Δρούγκας» Τηλ. 2432023533 

RainTicket 6946126051 και στο viva.gr.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή