Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστροφή με βραβεία

Διακρίσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων στο 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, συμμετείχε με 3 Αντιπροσώπους στο 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, το οποίο διεξήχθη στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

Κατά τις εργασίες του Συνεδρίου προτάθηκε από το Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος, να προεδρεύσει της Γενικής Συνέλευσης ο Πρόεδρος της Ένωσης Τρικάλων Αχιλλέας Μπεγας , όπως και έγινε.

Συζητήθηκαν αρκετά ενδιαφέροντα θέματα και πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των Επιτροπών του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος.
 
Κατόπιν αξιολογήσεως από όλες της Τοπικές Διοικήσεις της χώρας, η Ένωση Τρικάλων, βραβεύτηκε με την 1η  θέση από την Επιτροπή Διοικητικών Θεμάτων.
 
Το βραβείο παρέδωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νικόλαος Μαρούντας στον Πρόεδρο της Ένωσης Τρικάλων.

Πρώτη θέση επίσης για την Ένωση Τρικάλων και από την Επιτροπή Πολιτιστικών Θεμάτων, με την Πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνη Μακρυδάκη να το παραδίδει στον Γραμματέα της Ένωσης Βασίλειο Δραγούτσο.

Τέλος 1η  θέση και από την Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων. Το βραβείο παρέδωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μηνάς Σκαρλιός στον Ταμία της Ένωσης Τρικάλων Μιχαήλ Μάστορα.

Την αποστολή της Ένωσης Τρικάλων, συνόδευε ο Γ. Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων και μέλος της Γρηγόριος Κουκουσούλης.
 
Μεγάλη τιμή για την Ένωση των Τρικάλων, να καταλάβει και τις 3 πρώτες θέσεις των βραβεύσεων σε Διοικητικά, Πολιτιστικά και Κοινωνικά θέματα, 30 χρόνια ακριβώς από την ίδρυση της (Μάιος του 1988- Μάιος του 2018).

Το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, συγχαίρει,  τόσο το Δ.Σ. του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος, όσο και  τον Πρόεδρο Κων/νο Φραγκάκη και όλο το Δ.Σ. της  Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου, για την άριστη διοργάνωση του Συνεδρίου.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή