Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Αθήνα «ταξίδεψε» με τις μελωδίες της Ζωής Τηγανούρια

Η μεγάλη συναυλία στο Ζάππειο στο πλαίσιο του SummERTime της ΕΡΤ, συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, που αποθέωσε την διεθνούς φήμης συνθέτιδα, performer και βιρτουόζο του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια.

Στην συναυλία, με την σκηνοθετική ματιά του Μάνου Αντωνίου, ακούστηκαν ορχηστρικές συνθέσεις και διασκευές της καλλιτέχνιδος από τα προσωπικά της CD με Traditional και Jazz πινελιές και συμμετείχαν ανερχόμενα ταλέντα της Ελληνικής δισκογραφίας, τα οποία προτείνει η συνθέτιδα δίνοντας τραγούδια της.

Οι νέοι αυτοί καλλιτέχνες, καθώς και oι παραγωγοί του Hollywood που της έχουν αναθέσει να γράψει μουσική για το soundtrack της ταινίας “Tango Shalom”, αποδεικνύουν πως η Ζωή Τηγανούρια ανήκει στους σπουδαίους δημιουργούς της πατρίδας μας που αποτελούν κεφάλαιο της μουσικής μας ιστορίας.

Στη συναυλία της, συμμετείχαν προσκεκλημένοι οι: Κώστας Tηγάνης, Πελαγία, Στάθης Γκαντζούρας, Λάμπρος Βασιλείου, Νίκος Βολάκος και οι χορευτές Αλίκη Μαυροειδή και Μιχάλης Παπούκας.

Το μουσικό της σύνολο αποτελείτο από τους Γιάννη Ταυλά στις κιθάρες και τις ενορχηστρώσεις, Στέφανο Χατζηαναγνώστου στο φλάουτο, Γιάννη Γρηγορίου στο μπάσο και Στέλιο Γενεράλη στα τύμπανα-κρουστά.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή